low angle photo of people s fingers doing star shape
Photo by fauxels on Pexels.com

Părinții trebuie să semneze că copiii lor pot îmbrăca așternuturile de pat

Înainte de o excursie școlară, părinții ar trebui să exerseze să facă patul cu copiii lor. O școală a cerut chiar o confirmare scrisă.

München – Utilizatoarea Twitter Petit Brigand a primit recent o scrisoare curioasă de la fiica sa. Mama trebuia să confirme în scris că fetița de 13 ani poate face patul. Ea a distribuit o fotografie a scrisorii pe Twitter – spre amuzamentul urmăritorilor săi.

Sursa: twitter.com/BrigandPetit/

Eu __ confirm faptul că fiul/fiica mea ____ a exersat pregătirea patului cu cearșafuri și lenjerie de pat pe data de ___ și a reușit să facă acest lucru.

Scrisoare amuzantă pentru părinți: copiii ar fi exersat cu “succes” practica de a se trage în pat

Potrivit mamei, acest lucru a fost declanșat de viitoarea excursie a clasei. Aparent, pentru școală era foarte important ca școala să exerseze o singură dată, înainte de plecare, aranjarea paturilor. Era suficient de important ca părinții să confirme în scris la școală că exercițiul a avut loc.

Pentru a fi în siguranță, școala a inclus și un manual

Și dacă părinții înșiși nu știu cu adevărat cum să acopere un pat, scrisoarea oferă, de asemenea, o scurtă instrucțiune. Aceasta spune:

  • Desfaceți capacul și întoarceți-l pe dos.
  • Ajungeți în interiorul husei, puneți mâinile în cele două colțuri superioare și căutați perna sau plapuma.
  • Puneți husa peste pătură și scuturați-o sau trageți-o în jos.

Un comentariu amuzat pe această temă spune: “M-aș fi așteptat la un cod QR cu un TikTok care să-l arate EXACT … deșert de serviciu!”. În general, comentariile de sub postare variază de la amuzat la surprins. “Oh, haideți! Nu vorbești serios”, scrie un utilizator.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu