Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Pentru fiecare 1 sau 2 primiți 1 euro reducere! MEDIAMARKT si SATURN

Bavaria – Super ofertă la MediaMarkt și SATURN în Bavaria! Giganții din domeniul tehnologiei îi răsplătesc vineri (28.7.) pe toți evlevii si studenții cu o promoție strălucită¹!

Cei care se vor prezenta cu carnetul de note la una dintre cele 68 de piețe participante și vor prezenta notele la casierie vor primi reduceri¹!

Pentru fiecare UNU sau DOUĂ primiți o reducere de 1 euro¹!

Iată care sunt detaliile:

Aveți note bune în carnetul de note? Atunci mergeți la MediaMarkt și SATURN! Aici, elevii vor fi răsplătiți cu reduceri vineri (28 iulie).

Pentru fiecare “bine” (2) și “foarte bine” (1) primiți o reducere de 1 euro¹!

Puteți obține jocuri PlayStation, carcase pentru telefoane mobile, tablete sau alte tehnologii la un preț avantajos.

Pur și simplu prezentați Diploma Școlară la casa de marcat și reducerea va fi dedusă din preț.

Atenție însă: promoția este valabilă doar până sâmbătă (29.7.) la SATURN și MediaMarkt din Bavaria!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu