Șoferii raportează zebre – poliția începe să ia măsuri pe autostrada federală

Poliția din Geldern de pe Rinul de Jos a primit luni apeluri ciudate. Un apelant a declarat: „Nu am băut, dar văd aici două zebre libere…”

După cum sa dovedit, cele două zebre Nemo și Monty au fugit dintr-o curte. În timp ce poliția a reușit să-l prinda pe Nemo foarte curând, Monty a traversat în galop autostrada federală B9. Potrivit informațiilor, o mașină de poliție s-a apropiat de animal. Unul dintre ofițeri a încercat să o apuce de Ham. Dar asta nu a functionat. Împreună cu un șofer de camion atent, au reușit în cele din urmă să-l încercuiască pe Monty. Ambele zebre s-au întors în siguranță la stăpânul lor, un artist de circ.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu