Deutsche Post nu mai vrea să livreze zilnic scrisorile

Se pare că Posta Germana plănuiește o restructurare radicală. Potrivit relatărilor din presă, serviciul universal ar putea dispărea în viitorul apropiat. Statul ar trebui să le ia înapoi. FOCUS online spune ce înseamnă asta în termeni concreti.

Consumatorii s-ar putea confrunta cu momente dificile când vine vorba de livrarea scrisorilor.

Cel puțin atunci când informațiile din „Die Welt” sunt confirmate . Distribuția poștală regulată ar fi redusă și mai mult în zonele rurale. Gospodăriile primesc apoi vizite doar de la livratorii de trei sau patru ori pe săptămână.  

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu