Supliment imediat pentru copii și plată unică: O data 200 euro și 20 euro din Iulie luna de luna

Gospodăriile mai sărace vor primi ajutor financiar din iulie. Copiii și tinerii din familiile care depind de prestații sociale primesc, de asemenea, mai mulți bani în fiecare lună.

Joi, cu voturile grupurilor de semafor, Bundestagul a decis cu privire la așa-numita suprataxă imediată pentru copiii și tinerii din familiile mai sărace și o plată unică pentru adulții cu nevoi deosebite.

Copiii și tinerii din familiile care depind de ajutoare sociale vor primi cu 20 de euro în plus pe lună din iulie. Alocația maximă pentru copii crește de la până la 209 la până la 229 de euro pe lună per copil. Suplimentul este destinat în primul rând sprijinirii părinților al căror venit nu este suficient pentru întreaga familie.

Grantul urmează să fie plătit în iulie 2022

A fost convenită o plată unică de 200 EUR pentru beneficiarii adulți. Acesta trebuie să fie primit de oricine primește prestații conform Cărții II sau XII din Codul social, în temeiul Legii privind prestațiile solicitanților de azil sau al Legii federale de bunăstare. Grantul urmează să fie plătit în iulie 2022. Banii sunt menționați, printre altele, să compenseze sarcinile suplimentare legate de corona.

Refugiații din Ucraina

În același timp, coaliția a deschis calea pentru transferul refugiaților din Ucraina de la Legea privind prestațiile solicitanților de azil la Cartea II sau XII a Codului social, care a fost decis în principiu de guvernele federale și de stat. Acest lucru implică beneficii mai mari și permite mai mult sprijin în centrele de locuri de muncă.

Cate stele merita presa?2 Votes