Victoria Swarovski a fost prinsă conducând cu telefonul mobil in mana

100 DE EURO AMENDĂ ȘI UN PUNCT LA FLENSBURG

München – Captură proeminentă în timpul controlului traficului. În septembrie 2022, o patrulă a poliției a oprit o șoferiță în Unterföhring. Acuzația: aceasta ținea un telefon mobil la volan, aparent vorbind la telefon în timp ce conducea. Patrula a oprit-o – Victoria Swarovski (29 de ani) era la volan!

Drept urmare, prezentatoarea RTL (“Let’s dance”) a primit o amendă de 100 de euro și un punct în cazierul rutier. Cântăreața de muzică pop a făcut apel împotriva amenzii la sfârșitul anului 2022, iar joi cazul a fost judecat la Tribunalul districtual din München.

Austriaca nu s-a prezentat personal la proces, ci doar și-a trimis avocatul. Însă acesta nu a putut face mare lucru la proces, chiar dacă Victoria Swarovski nu a comentat acuzația. În boxa martorilor, polițistul de patrulare care a controlat-o a explicat: “Ne poziționasem la marginea drumului, puteam vedea clar în mașină. Avea un telefon mobil de culoare închisă, pe care îl ținea în mâna dreaptă la nivelul feței, cu ecranul în sus – și făcea mișcări de vorbire”.

Avocatul Swarovski a vrut să știe la ce distanță se afla și cât timp a putut observa situația în timp ce trecea cu mașina. Dar avocatul apărării nu a mai putut face nimic. În timpul unei întreruperi, acesta a vorbit scurt la telefon cu clientul său – și a retras obiecția. Amenda împotriva tânărului de 29 de ani din clanul de cristal este acum obligatorie din punct de vedere legal.

Victoria Swarovski este fiica lui Paul Swarosvki (51 de ani). Avocatul cu studii de drept și inginerul industrial a fost manager în afacerea familiei austriece până în urmă cu aproximativ zece ani, iar în prezent deține, de asemenea, mai multe funcții în cadrul grupului, specializat în producția de sticlă de cristal și bijuterii fine.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu