poza din archiva

“Înapoi în Turcia” – un profesor vienez își insultă elevii”.

Profesorul ar fi insultat masiv copii din Siria, Turcia și Ucraina.

Incident incredibil la o școală din capitala federală! Asociația “Ukrainehilfe” face acum acuzații masive împotriva unui profesor german de sprijin la o Neue Mittelschule (NMS) dintr-un cartier periferic din Viena.

Femeia i-ar fi insultat pe elevii din Siria, Ucraina și Turcia cu afirmații precum “Nu puteți face nimic” sau “Puteți să vă întoarceți și voi în Turcia”. Acest lucru a fost raportat vineri de Ö1-Frühjournal.

De asemenea, se spune că profesorul i-ar fi descris pe părinții copiilor drept “profitori”! Potrivit asociației, profesoara și-a certat cei 20 de elevi timp de trei minute într-o tiradă.

“Nu puteți face nimic”

Copiii nu voiau să învețe și șchiopătau să muncească, potrivit femeii, care le-ar fi spus copiilor: “Voi plătiți pentru școală? Eu plătesc totul și toți cei care au un loc de muncă. Mama sau tata au un loc de muncă? Probabil că nu! Voi nu știți să faceți nimic!”.

Cornelius Granig, președintele asociației “Ukrainehilfe”, îl critică, de asemenea, pe profesorul german pentru că îi prezintă pe elevi și pe părinții lor drept “paraziți”. Granig însuși o cunoaște pe una dintre școlărițele în cauză.

“Este de necrezut”

“Mi se pare de necrezut că așa ceva este posibil într-o școală austriacă. Mai ales cu un copil sau chiar cu un tată care a fost împușcat în război și care se află în spital”, a declarat Granig pentru radio ORF.

Iar directorul educației, Heinrich Himmer, explică în Ö1 Early Journal: “Este un comportament foarte ofensator, ne vom ocupa de el împreună cu ea (n.r. – profesoara)”.

Discuții cu profesoara

Pentru că: “În școală nu ne întrebăm de unde vine cineva și ce este cineva, ci vrem să transmitem multe cunoștințe și oportunități.” În orice caz, săptămâna viitoare vor avea loc discuții intense cu profesorul de sprijin german – și se va discuta și despre viitorul profesorului.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu