Primarul Suspendat pentru înșelăciune, declara ca Podul de Fier v-a fi închis!

„O să fie un mare deranj cu Podul de Fier. Am finalizat proiectarea, iar la sfârșitul lunii mai o să scoatem la licitație execuția și vom închide podul, probabil pentru nouă luni de zile. Va fi o foarte mare problemă, dar nu avem ce să facem, pentru că riscăm să-l pierdem dacă nu îl reparăm acum”, a declarat Claudiu Buciu, consilierul primarului interimar de Lugoj. pentru lugojeanul.ro

Podul de Fier, ieșit din garanție încă din 1982, are nevoie de reparații urgente

Lucrările la acest proiect sunt finanțate prin programul „Anghel Saligny”, cu peste 17 milioane de lei. Sumele pentru reabilitarea Podului de Fier au fost deja aprobate și contractul a fost semnat cu Ministerul Dezvoltării.

Simbolul Lugojului are 121 de ani

Podul de Fier este un simbol important al Lugojului, care apare și pe emblema orașului. Dincolo de construcția propriu zisă, care leagă Lugojul Român de cel German, podul semnifică ideea de unitate, de acceptare a diferențelor și de punere în valoare a ceea ce ne unește. Recent, la inundațiile din 18-19 iunie, simbolul orașului a fost în mare pericol.

Deși Podul de Fier a înfruntat cu succes revărsările de ape din 1912, 1970, 1975, 2000, 2005 și pe cele din iunie 2020, nu putem ști cât va mai ține norocul. Vorbim despre o construcție făcută ”ca la carte” de austrieci, dar totuși veche de aproape 120 de ani!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu