Soțul asistă la naștere – cere despăgubiri de 1 miliard de euro pentru traume

Un bărbat a asistat la nașterea copilului său – iar acum susține că această priveliște oribilă l-a făcut “bolnav mintal”. El cere despăgubiri în valoare de 1 miliard de dolari australieni.

Pe 20 ianuarie 2018, Anil Koppula a născut un copil sănătos prin cezariană la Royal Women’s Hospital. Tatăl a asistat la naștere.

Cinci ani mai târziu, tatăl a intentat acum un proces, susținând că a fost traumatizat de faptul că a asistat la procesul de naștere, relatează The Independent.

Cere despăgubiri de 1 miliard de dolari australieni

“Potrivit The Independent, Koppula susține că clinica și-a încălcat obligația de îngrijire prin faptul că l-a “încurajat” să asiste la evenimentul traumatizant – nașterea copilului său. Printre altele, el a trebuit să se uite la “organele interne și sângele soției sale”, ceea ce l-ar fi afectat permanent din punct de vedere psihologic. În plus, căsnicia sa s-a destrămat din cauza traumatizării sale.

Întrucât a suferit ulterior de psihoză, Koppula cere despăgubiri de 1 miliard de dolari australieni (aproximativ 605 milioane de euro) de la clinică.

Judecătorul numește procesul “abuz de procedură

La 11.9.23, judecătorul responsabil a respins cazul lui Koppula, relatează The Independent. Acesta a constituit un “abuz de procedură”.

O comisie medicală o examinase anterior pe Koppula și constatase că “gradul de afectare mentală [a lui Koppula] […] nu îndeplinește standardele necesare”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu