Polițist FALS, băgat după gratii după ce și-a amenințat fosta iubită cu o armă

La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de uzurparea de calități oficiale, șantaj, hărțuire și amenințare.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul, la data de 17 mai a.c., s-ar fi prezentat la domiciliul fostei concubine, având asupra sa un toc și un pistol, iar pe cap ar fi purtat o șapcă inscripționată.

Totodată, la data de 30 aprilie a.c., bărbatul s-ar fi prezentat la domiciliul femeii, purtând uniforma, fără ca acesta să aibă calitatea de funcționar.

De asemenea, începând cu luna august 2022, acesta ar fi șantajat-o pe femeie, solicitându-i să îi restituie cadourile primite pe durata relației, precum și 30.000 de lei, ar fi urmărit-o atât la locuința de domiciliu, cât și la locul de muncă și ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i o stare de temere.

Pistolul de tip airsoft, nesupus autorizării a fost ridicat de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, sub supravegherea unității de parchet competente.

sunclick.ro

CU O EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIU DE PESTE 20 DE ANI, ECHIPA SUNCLICK OFERĂ SERVICII PROFESIONALE DE TRANSMISII VIDEO LIVE PENTRU POSTURI DE TELEVIZIUNE, EVENIMENTE PENTRU FIRMA (INSTITUȚIA) TA SAU CELE MAI FRUMOASE EVENIMENTE DIN VIAȚA TA PE CARE VREI SĂ LE SHARE-UIEȘTI CU PRIETENII!