Copiii abuzați sexual în peste 100 de cazuri – Barbatul (45) primește pedeapsa cu suspendare

Ani de zile, un bărbat a abuzat de mai mulți copii în apartamentul său din Ulm. Recunoaște parțial faptele in instanță. Dovezile sunt dificile după o perioadă atât de lungă de timp.

Pentru că se spune că a abuzat sexual pe sora sa vitregă și pe alte patru fete în peste 100 de cazuri, un bărbat de 45 de ani din Ulm a fost condamnat la o pedeapsă doi ani cu suspendare.

Judecătorii de la Curtea Regională Ulm l-au găsit vinovat pe bărbat în 131 de cazuri de abuz sexual asupra copiilor și în două cazuri de abuzuri sexuale grave. De asemenea, inculpatul trebuie să plătească o amendă de 2.400 de euro.

În caz de îndoială, s-a luat o decizie în favoarea acuzatului

Procurorul îl acuzase pe bărbat că a comis abuzuri sexuale asupra copiilor în peste 400 de cazuri între 1996 și 2005. În celelalte cazuri, însă, instanța l-a achitat pe bărbat. Atunci când a motivat verdictul, instanța a subliniat că infracțiunile au avut loc cu mult timp în urmă și că un număr mare de infracțiuni au fost confirmate de inculpat. Numărul exact rămâne neclar și din cauza de îndoială, trebuia decis în favoarea inculpatului.

Prin urmare, instanța l-a găsit pe bărbat vinovat doar de faptele despre care mai mulți dintre astăzi adulții au raportat astăzi în unanimitate sau despre care și-au amintit anumite detalii chiar și după atâția ani. În alte cazuri, nu a fost posibil să se furnizeze dovezi ale infracțiunii, conform motivelor hotărârii.

Inculpatul a mărturisit o parte din acțiuni

Bărbatul recunoscuse parțial faptele în instanță. Curtea a fost convinsă că a abuzat în mod repetat de sora vitregă și de alte patru fete din cartierul său în mai multe apartamente în care locuia în Ulm în perioada faptelor. Fetele aveau între 6 și 13 ani în momentul comiterii infracțiunilor, iar inculpatul avea între 20 și 29 de ani.

În ceea ce privește sentința, instanța a apreciat mărturisirea inculpatului, chiar dacă a fost „vagă și fără detalii”. De asemenea, el a beneficiat de scuze față de partea rănită. Judecătorii au ținut cont, de asemenea, că a terminat terapia și că este într-o căsătorit și are o familie.

Întrucât procedura împotriva bărbatului a fost întârziată cu aproximativ doi ani din cauza procedurilor de detenție care urmează să fie negociate și a altor proceduri majore la Curtea Regională Ulm, două luni din pedeapsa închisorii bărbatului sunt deja considerate a fi executate în cazul în care acesta își respecta condițiile de probă. Verdictul nu este încă definitiv din punct de vedere juridic.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu