Peste 350 de persoane din toata europa au demonstrat in Hannover contra Furtului de Copii si luarea in custodie ilegal.

Biroul de asistență socială a tinerilor i-a luat de la Walsrode pe toți cei șapte copii ai unei familii creștine românești și i-a plasat pe unii dintre ei separat în familiile adoptive.

350 de persoane au manifestat în fața parlamentului de stat de la Hanovra.

Potrivit poliției din Hannover, aproximativ 350 de persoane au manifestat sâmbătă după-amiază pentru o familie creștină română din Walsrode pe Hannah-Arendt-Platz, chiar vizavi de parlamentul de stat din Saxonia Inferioară (Niedersachsen).

Motivul: biroul responsabil pentru protecția tinerilor (Jugendamt) a luat in custodia statului pe toți cei șapte copii ai familiei, iar pe unii dintre ei i-au plasat separat în familii adoptive. Se pare că, cazul a făcut deja valuri la nivel național și international – și a fost interpretat de manifestanți ca o lovitură a unei autorități împotriva unei familii din România. Mitingul de protest a fost organizat de biserica penticostală română Biserica Română Filadelfia din Hannover.

Sursa: www.preprod.erichmocanu.tv © erichmocanuTV

Chiar și politicienii Romanii au fost implicați în aflarea adevărului!

„Stop Jugendamt” era scris pe bannere de la protest în culorile drapelului german, „Copiii aparțin familiei” pot fi citite pe afișele amorsate cu vulturul federal. Unele dintre afișe arată și familia în sine – aparent o imagine din zilele fericite. Demonstranții au fost din toate colțurile Germaniei, Stuttgart, Nürnberg, Straubing, Düsseldorf, Villingen-Schwenningen, Hamburg dar și din Paris, Roma și Romania.

La acest protest, s-au adresat celor care au venit, Pastorii de la Bisericile Penticostale din Roma, Hannover, Düsseldorf dar și prieteni ai familie Furdui. AEBS.org a fost alaturi ca de fiecare data cand este vorba de copii si de drepturile omului, a luat cuvantul alaturi de cei prezentati mai sus expunand mai multe abuzurii a acestei institutii (Jugendamt) dar si demersurile facute pana acum contra acestor abuzuri.

YouTube player

Potrivit organizatorilor, o delegație de politicieni români a încercat deja să medieze dar și consulul român de la Berlin. Potrivit organizatorilor, familia s-a mutat în Walsrode din Spania în urmă cu aproximativ trei ani pentru ași construi o viata noua. Acest lucru a fost, un succes, copiii sunt descriși ca fiind înzestrați din punct de vedere muzical dar și buni școlarii.

Fiul face acuzații grave

Băiatul de șaisprezece ani a făcut acuzații grave împotriva părințiilor unui psiholog școlar în urmă cu aproximativ cinci luni, încât toți copiii au fost luați în grijă. O astfel de măsură este cel mai strict mijloc al unui birou de asistență socială pentru tineret dacă suspectează bunăstarea unui copil. Protestatarii acuza institutia Jugendamt (Protectia Copilului) ca au asculat de declaratia unui copil ce acum s-a dovedit ca are unele probleme psihice iar declaratile lui catre psihologul scoli, a fost un mod de a se razbuna pe parinti, pentru ca dorea mai multa libertate. Aceasta institutie conform celor spuse de protestatari, ar fi trebuit intai sa verifice acele afirmatii ale copilului si dupa o evaloare sa intre cu bocancii in viata acestei familii, aducând cu ei, tot ce e mai dureros, răpirea copiilor.

Frații, care au fost luați brusc din familie, au fost grav traumatizați, iar unii dintre ei au fost tratați prost în familiile lor adoptive. Această situație se prelungește de cinci luni și va dura inca câteva luni până la o ședință judecătorească. Familia vrea acum să se întoarcă în România – statul german ar trebui să predea copiii și să lase familia să plece, cer demonstranții. Potrivit organizatorilor, familia însăși nu vrea să comenteze public pentru a nu înrăutății situația, acesta fiind si sfatul avocatului. Bineînțeles ca și în alte cazuri, amenințările către familii exista, astfel încât presa sa aibe cât mai puține informați, iar părinți sa rămână singuri. Biroul de asistență socială pentru tineret nu a putut fi contactat în weekend pentru a obține o opinie.

Petiția Depusa la Comisia Europeana

Petita în Limba Romana: deschide

DE-Petition: deschide/öffne

EN-Petition: deschide/open

Înregistrare 21.05.2021 și Nr. 0538-21 Comisia Europeana: deschide

SUSȚINE PETIȚIA

Cine dorește sa susțină aceasta Petiție, poate sa trimită un email la

peti-secretariat@europarl.europa.eu

cu subiectul “We support the petition 0538/2021 – Children back to their parents” si puteti sa treceti si parerea dumneavostra.
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu