Primul TRAVESTIT ÎN Parlamentul Germaniei!

Tessa Ganserer (n. 16 mai 1977 în Zwiesel; nume la nastere Markus Ganserer) este un politician german (Bündnis 90 / Die Grünen) și este membru al parlamentului statului bavarez din octombrie 2013. Ea este primul parlamentar din Germania care a ieșit public ca femeie transgender și astfel, și prima ??? trans intr-un parlament de stat german.

După ce a absolvit școala secundară în 1995, Ganserer a finalizat pregătirea profesională ca manager de pădure. A urmat urmarea liceului profesional, efectuarea de servicii comunitare și lucrul în grădinărit și peisagistică. Ganserer a studiat silvicultura și silvicultura la Universitatea de Științe Aplicate Weihenstephan din 2000 până în 2005 cu o diplomă în inginerie și a lucrat pentru Christian Magerl, membru al parlamentului de stat din 2005 până în 2013.

Ganserer s-a simțit femeie din jurul anului 2009. El/Ea are o relație cu Ines Eichmüller din 2001 și s-a căsătorit din 2013. Eichmüller a aflat despre identitatea trans a lui Ganserer numai după căsătorie și a acceptat-o. Cuplul au împreună doi fii. În noiembrie 2018, Ganserer a ieșit pentru prima oara în public ca tranzient.

Ganserer, Markus (Tessa)

Ganserer, Markus (Tessa) a fost ales pe 26.Septembrie 2021 parlamentar al Republici Federale Germania.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu