Discriminate: Parlamentarilor se recunoaste Insanatosirea 6 luni – iar cetatenilor doar 3 luni !

Guvernul a redus valabilitatea statutului de convalescent de la șase la trei luni.

Pentru toată Germania? Nu! În Bundestag-ul german, statutul recuperat este încă valabil timp de șase luni.

În mod ironic, parlamentul care a făcut posibilă scurtarea statutului de convalescent se tratează cu o răsfăț în plus. În timp ce cetățenii normali nu mai sunt considerați recuperați la trei luni după o infecție cu corona și pierd drepturi extinse dacă nu sunt vaccinați, politicienii din Bundestag sunt considerați recuperați timp de șase luni după o infecție – și nu sunt excluși.

Bundestagul a confirmat acest lucru la întrebarea BILD. Motiv: Statutul recuperat este reglementat în decretul general al Bundestagului, decretul se bazează în continuare pe vechea regulă a șase luni. Decretul general nu a fost modificat de când noul regulament a fost adoptat pe 14 ianuarie. Când ar trebui ajustat decretul general? Neclar. Se „analizează continuu dacă sunt indicate modificări ale decretului general”.

Critici grele vin din partea CSU. Șeful grupului regional Alexander Dobrindt (51 de ani) a declarat pentru BILD: „Este discutabil din punct de vedere tehnic să se scurteze statutul de recuperat la 3 luni, dar să-l lase la 6 luni pentru Bundestag.” Dobrindt îl face și pe ministrul federal al sănătății Karl Lauterbach ( 58, SPD) responsabil pentru activitatea RKI. Dobrindt: „Făcând acest lucru, Lauterbach a făcut democrației un adevărat deserviciu”.

Absurd: Pe 13 ianuarie, Bundestag-ul însuși a decis să lase decizia privind statutul recuperat în seama Institutului Robert Koch (RKI) . Chiar a doua zi, RKI și-a folosit împuternicirea și a scurtat valabilitatea de la șase la trei luni. Prim-miniștrii au fost luați prin surprindere, milioane de cetățeni au fost prinși pe nepregătite. Pentru că statutul recuperat poate decide dacă oamenii pot merge în continuare la restaurant sau pot merge cu autobuzul și trenul fără un test corona.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu