Nounascutul unei Tinere (17 ani) a fost luat in custodia statului la numai 20 de minute după naștere

Tragedie umană cu doar două zile înainte de Ajunul Crăciunului: Biroul de asistență pentru tineret l-a luat pe fiul Adrian de la mama adolescentei vieneze Aleksandra în spital. 

Îl aștepta cu nerăbdare pe Adrian. Atunci a fost cel mai trist Crăciun din viața Alexandrei, în vârstă de 17 ani. Pe 22 decembrie, cu doar două zile înainte de Ajunul Crăciunului, ea a dat viață unui băiat sănătos în spitalul Sankt Josef din Hietzing. Cei doi nu au avut prea mult timp pentru doi: “Oficiul de asistență pentru tineret aștepta în camera alăturată și mi-a luat copilul după 20 de minute. Nici măcar nu am avut voie să-mi alăptez micuțul”, a spus tânăra cu lacrimi.

Soarta ei: comună la 13 ani

Fundalul tristei povești: „Am fumat marijuana când aveam 13 ani – dar nu am mai luat nimic de ani de zile”, imploră ea. Și are dovada în acest sens: „În spital mi s-au analizat urina și sângele, și nu s-a găsit nicio dovadă de consum de droguri”, a spus tânăra, care a făcut o ucenicie ca coafeza înainte de sarcină.  

Ce fel de oameni sunt?

Asta nu a schimbat decizia biroului de asistență pentru tineret: după cinci zile în spital („Am avut voie să-l văd pe Adrian acolo 30 de minute o dată pe zi”) copilul a fost plasat la o asistentă de criză din Alsergrund. “Aș putea înnebuni. Nu mi s-a permis să-mi țin fiul în brațe de peste o săptămână. Ce fel de oameni sunt? Nu vă puteți imagina aroganța cu care au apărut în spital…”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu