Prezentator de televiziune din Brazilia, stop cardiac în timpul emisiunii

Prezentatorul și reporterul TV Rafael Silva a fost internat în spital după ce a suferit un stop cardiac în timpul știrilor transmise în direct de ieri la TV Alterosa. Silva prezenta o știre când a leșinat brusc și s-a prăbușit.

Bărbatul de 36 de ani și-a primit vaccinul de rapel COVID-19 în urmă cu doar o săptămână.

Silva, care este prezentatorul „ Jornal das 7 ”, a părut să leșine în timp ce trecea peste un reportaj de știri. Camera a tăiat rapid câteva imagini pre-filmate în timp ce era îngrijit.

Tânărul de 36 de ani a fost transportat de urgență la spital după incident, unde a început să dea semne de îmbunătățire, potrivit producătorului TV Alterosa Kadu Lopes:

„ El răspunde la tratament și își mișcă mâinile și picioarele. Acest lucru este bine, conform medicilor.

Încă nu știm ce s-a întâmplat cu Rafael.”

Silva va rămâne la terapie intensivă și va fi efectuat un nou set de examene medicale marți.

Săptămâna trecută, prezentatorul TV s-a lăudat pe rețelele de socializare că a primit vaccinul de rapel COVID. El a postat asta tweet pe 28 decembrie :

„Trăiască a treia doză.

Îmi pare rău pentru oamenii care nu au această oportunitate.

Vaccinurile salvează vieți. 

Pe 28 decembrie Rafael se lauda cu Rapelul pe Twitter:

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu