Regula 2G in Alimentarii! Deja 2 regiuni Federale aplica aceasta varianta!

Două state federale aceste reguli de corona: în Hessen și Niedersachsen, supermarketurilor li se permite să decidă dacă accepta clienți testați sau doar pe cei vaccinați sau cei care și-au revenit.

Recuperat sau Vaccinat – așa-numita regulă 2G este un punct de referință în ceea ce privește coronavirusul care se aplică acum în multe locuri. În unele locuri din baruri sau cluburi, uneori în cinematografe sau alte săli pentru evenimente.

Corona: Hessen și Niedersachsen introduc regula 2G pentru supermarketuri

Aceasta înseamnă că regula 2G se poate aplica și la cumpărături. Iar consumatorii trebuie să se adapteze la aceasta.

Premierul din Hessen, Volker Bouffier, a anunțat noua regulă la mijlocul lunii octombrie. Și la cererea industriei, scrie din partea politicii. Există restricții: „Presupunem că această opțiune va fi utilizată doar zilnic și că întreprinderile pentru nevoile de zi cu zi nu vor face uz de aceasta”, se spune într-un comunicat de presă.

Și în Niedersachsen, comercianților cu amănuntul și supermarketurilor li se permite să decidă dacă se aplică regula 2G – și să solicite dovada vaccinării sau dovada recuperării după o infecție cu coronavirus .

Ministerul Economiei din Hanovra a explicat acest lucru rețelei editoriale din Germania . Asociația comercială a anunțat același mediu, totuși, că nu se presupune că mulți comercianți vor aplica și regula 2G.

Corona: regula 2G în supermarketuri – alte state federale urmează exemplul?

În acest caz, chiar și un test PCR negativ nu mai este suficient pentru a avea acces. Pentru a clasifica: spre deosebire de regula 2G, regula 3G afirmă că sunt suficiente și testele negative ale coroanei. Regula 2G provoacă discuții de luni de zile. De exemplu, FDP a criticat o presupusă „vaccinare obligatorie prin ușa din spate”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu