ZECE SCANDALURI ȘI ZERO REALIZĂRI

Astăzi, în Parlamentul României, urmează să audiem propunerile de miniștri ai USR. Guvernul Zero II, pardon, Guvernul Cioloș II propune un program de guvernare nerealist, redactat anapoda. USR nu merită să conducă executivul, iar acțiunile membrilor USR din timpul precedentei guvernări nu recomandă în niciun fel această promovare.

   Când au fost la guvernare, având chiar portofoliul sănătății în Guvernul Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă s-au concentrat numai pe scandaluri, soluționarea problemelor sanitare nefiind o prioritate. Nu i-a interesat decât să se impună, dar când a venit vorba de responsabilitate s-au extras rușinos din vedere. Vlad Voiculescu avea nu mai puțin de 15 consilieri, iar atribuțiile le-a delegat în totalitate secretarilor de stat și secretarilor generali din minister. În loc să coordoneze ministerele, ei coordonau certurile cu PNL.

   Acum, aceiași oameni care ne-au adus aici, în această criză sanitară, cu un sistem de sănătate nepregătit pentru un val patru agresiv și nemilos, ne cer să avem înceredere că își vor face treaba exemplar. Vă prezint aici zece scandaluri în care au fost implicați cei doi miniștri care trebuiau să gestioneze pandemia. Din păcate, la realizări nu avem ce să trecem.

  1. Transparentizarea datelor privind vaccinarea împotriva Covid-19
  2. Incendiul de la Institutul Matei Balș și misterul din jurul raportului
  3. Comunicarea slabă și plecarea rapidă a lui Bogdan Oprea
  4. Scandalul evacuării în miez de noapte a Spitalului Foișor
  5. Cei 3 pacienți care au murit sufocați în TIR-ul de la Spitalul Victor Babeș
  6. Vlad Voiculescu, surprins în public de 3 ori fără mască, deși purtarea era obligatorie
  7. Criteriile abuzive de carantinare care au și provocat remanierea ministrului sănătății
  8. Personalul neplătit din centrele de vaccinare
  9. Diferențele între raportările deceselor cauzate de Covid-19
  10. Bonuri de masă şi tombole pentru cei care se vaccinează anti-Covid

   După „performanțele” USR, am ajuns aici. România este pe primul loc în lume la rata deceselor provocate de Covid-19. Totodată, ocupă penultimul loc în Europa în ce privește rata de vaccinare. Mesajul nostru pentru USR este următorul: NU. Nu vrem să guvernați, iar românii nu vor să îi salvați. Ați avut ocazia să o faceți și ați eșuat lamentabil. Pentru binele nostru, al tuturor, stați în băncile voastre. a declarat Natalia-Elena INTOTERO, deputat PSD Hunedoara și președinte al comisiei pentru învățământ.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu