Revelion fără Bum Bum? Orașele plănuiesc să interzică petardele

În mai multe orașe din Saxonia Inferioară și Bremen, au fost emise sau sunt în curs de planificare interdicții pentru petarde pentru începutul anului viitor.

Cetăţenii trebuie să fie protejaţi de răni şi clădirile de incendii. La Göttingen, de exemplu, regulamentul din ultimii ani urmează să fie păstrat, a spus un purtător de cuvânt al orașului. Asta înseamnă: fără petarde și artificii de Revelion în centru orașului. În plus, trebuie menținută o distanță minimă de 200 de metri până la spitale, cămine de copii și bătrâni și biserici. Artificiile sunt, de asemenea, interzise în fața clădirilor ce se pot aprinde repede, cum ar fi casele cu cherestea.

https://t.me/erichmocanu

Din lemn si cherestea – predispus la foc

Orașe precum Osterode, Northeim și Hann au, de asemenea, grijă de propriile case din cherestea . Münden . Există în special multe clădiri din lemn și lut în orașele vechi istorice. Orașele sunt foarte amenințate de artificii, a declarat Julia Hofmann, purtătoarea de cuvânt a orașului Osterode. Prin urmare, artificiile de Revelion sunt interzise și în cele trei orașe interioare.

Nu există încă reguli în Braunschweig și Osnabrück

Sunt și orașe care nu au făcut încă reglementări. La Braunschweig , de exemplu, un purtător de cuvânt a anunțat pur și simplu că nu a fost încă emisă nicio interdicție. Și în Osnabrück, „nu există reguli speciale în acest moment”, a spus un purtător de cuvânt. Dar a subliniat: Pe lângă spitale și aziluri de bătrâni, petardele sunt deja interzise. Purtătorul de cuvânt s-a referit și la virusul corona : „În momentul de față, însă, nu este previzibil cum se va dezvolta pandemia”.

Instanța anulează Regulamentul 2020

Anul trecut, guvernul de stat al Saxonia Inferioară a încercat să interzică complet vânzarea, transportul și arderea artificiilor prin Ordonanța Corona. Acest lucru ar trebui să împiedice aglomerația, iar spitalele nu ar trebui să fie împovărate de oameni cu răni de la artificii. Așa ar trebui să fie controlată pandemia. Cu toate acestea, o instanță a anulat acest regulament în urma unui proces.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu