Germania: Nici macar in 2020 cand nu existau Medicamente si Vaccine, nu a fost asa de mare numarul de infetarii cu Corona!

Centrul de control al bolilor din Germania (RKI) a anunțat că rata de infectare în țară a crescut la 277 de cazuri noi la 100.000 de locuitori în şapte zile, faţă de 263 cât era în ziua precedentă. Institutul Robert Koch confirmă existenţa mai multor focare de infecţie.

Cele 228 de decese din ultima săptămână au ridicat totalul Germaniei la 97.617 morţi asociate Covid-19.

Cancelarul Angela Merkel a făcut apel la populaţie să înţeleagă pericolul la care se expune şi a încurajat vaccinările.

https://preprod.erichmocanu.tv/corona19/corona-in-numere/

„Dacă luptăm împreună, dacă ne gândim să ne protejăm şi să avem grijă de ceilalţi, ne putem salva ţara în această iarnă. Vaccinarea completă este şansa reală de a întrerupe valul sever de toamnă şi iarnă al pandemiei”, a declarat Angela Merkel.

Merkel şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la numărul mare de pacienţi aflaţi la terapie intensivă şi la creşterea numărului de decese, în special în regiunile cu rate scăzute de vaccinare.

„Realitatea este că suntem deja pe punctul de a pierde controlul în unele zone fierbinţi. Nu mai ştim cum să controlăm focarele de infecţie în şcoli” a declarat Heinz-Peter Meidinge, liderul Asociaţiei Profesorilor Germani, scrie Mediafax.

Erich Mocanu de la AEBS are cuvinte Clare: Germania are 67,7% din populație vaccinata complet. 69,9% sunt doar cu o singura doza. Cu toate ca stăm bine cu vaccinarea contra Corona, numărul de infectări creste zilnic.

Singura varianta plauzibila de a opri pandemia nu este Vaccinarea, ci doar Testarea regulata a tuturor persoanelor, indiferent daca sunt sau nu vaccinate sau trecute prin boala.

Daca am afla înainte de a apărea simptomele, daca o persoana este infectata, am putea lua masuri din timp pentru a nu a infecta pe altii si de a prevenii ajungerea la ATI.

Școlile trebuie sa intre din nou in HomeScooling, atâta timp cat rata in foarte multe regiuni ale Germaniei este mai mare de 150. In unele regiuni ajungând si la 1000.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu