Aproape 30% din decedatii de Covid, erau complet vaccinati!

La început s-a spus ca Vaccinul te scapă de boala, după ce au apărut bolnavii vaccinați, au spus ca nu dai boala mai departe, după primele împrăștieri de boala de către cei vaccinați, au spus ca de fapt te scapă de forme grave. Iacătă ca numărul celor vaccinați decedați tot creste.

Oare tot nevaccinații sunt vinovați – sau cei ce ne prostesc de la zi la zi?

Aproape 30% dintre persoanele decedate din cauza virusului corona din Bavaria au fost complet vaccinate (in octombrie).

Printre numărul în creștere rapidă a deceselor cauzate de corona din Bavaria se numără o proporție relativ mare a celor care au fost complet vaccinați. Potrivit datelor Oficiului de Stat pentru Sănătate și Alimentație (LGL), rata în cele patru săptămâni de la 4 până la 31 octombrie a fost puțin sub 30 la sută.

108 din cele 372 de decese numărate în total au primit ambele vaccinări, după cum a anunțat autoritatea Erlangen la cererea dpa.

În prima săptămână a lunii noiembrie, proporția a fost puțin mai mică, cu 26 la sută – 23 dintre cele 88 de decese cauzate de corona au fost complet vaccinate.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu