Un băiat de 13 ani înjunghie un profesor pe la spate la o școală din Murcia

Elevul s-a ridicat în mijlocul clasei și l-a rănit pe profesor în lateral.

Un elev de gimnaziu (13 ani) s-a trezit în această dimineață în mijlocul clasei și și-a înjunghiat în spate profesorul, care își preda cursul. S-a întâmplat în școala concertată bilingvă Monteagudo din Murcia și profesorul a trebuit să fie dus la spital cu o rană pe lateral, deși starea lui nu este gravă. Băiatul este spaniol și sosise nou la centru, în urmă cu un an.

Motivele care au provocat această înjunghiere în Murcia sunt încă necunoscute, dar surse școlare au explicat că nu a existat niciun conflict anterior între profesor și elev și că a fost „o acțiune bruscă și neașteptată”. Centrul nu are cunoștință de vreo acțiune dezordonată din partea minorului sau de orice antecedente care ar da semne că ar putea fi prevăzută o situație de acest tip.

Potrivit revistei La Verdad de Murcia, înainte de eveniment, băiatul s-ar fi dus la toaletă cu un alt elev și i-ar fi arătat un cuțit. Odată ce a început cursul, l-ar fi înjunghiat de trei ori pe profesor.

Surse educaționale au explicat pentru EL MUNDO că, miercuri, cu puțin înainte de ora 11:00, elevul s-a ridicat în mijlocul orei și, după ce a scos un cuțit, l-a atacat pe profesor, rănindu-l pe lateral, în fața celorlalți copii.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu