Vrei sa iesi din Braunau – ai nevoie de CoronaTest

Din cauza numărului mare de corona, controalele la ieșire sunt impuse pentru a treia oară în districtul de graniță austriac Braunau. Acestea a intrat în vigoare marți la miezul nopții, potrivit echipei de criză din Austria Superioară.

Incidența medie de șapte zile a fost peste pragul relevant de 400 de puțin mai puțin de o săptămână. Luni, gradul de ocupare a paturilor de terapie intensivă din Austria Superioară a crescut peste valoarea de zece procente. Conform Decretului de Incidență Mare, controalele în raion sunt deci obligatorii. Controalele la ieșire rămân în vigoare până când incidența de șapte zile într-o singură zi din raion scade din nou sub 300 sau crește rata de vaccinare.

https://preprod.erichmocanu.tv/scandal/mama-unse-esti-petitia-contra-jugendamt-alatura-te-si-sustine/

Cerința testului de ieșire se aplică tuturor persoanelor care doresc să părăsească raionul – indiferent de locul lor de reședință și indiferent de cât timp au stat acolo. Persoanele vaccinate și convalescente și copiii cu vârsta sub doisprezece ani sunt excluse, se arată în comunicat. Astfel de controale au avut loc doar in raionul Braunau in perioada 18-28 septembrie. În plus, în perioada 5-11 aprilie au fost solicitate analize preventive.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu