Companie Germana din Heilbad Heiligenstadt, Thüringen, si-a prezentat muncitorii nevaccinati

O companie din Turingia a provocat indignare pe rețelele de socializare după ce s-a aflat că fotografiile și numele angajaților nevaccinați au fost postate pe un avizier. Între timp, avizul a fost înlăturat, iar compania a mai anunțat că a obținut acordul angajaților.

O companie germană din Heilbad Heiligenstadt, Turingia, a decis să facă un pas șocant și, probabil, grav ilegal. Compania, cu 50 până la 99 de angajați, a publicat un anunț cu numele și fotografiile angajaților nevaccinați. În plus, există reguli speciale pe care angajatorul le consideră necesare pentru persoanele nevaccinate – dar acestea ar putea anunța oricând o schimbare a statutului lor de vaccinare. Compania a trecut printr-o furtună de rahat pe internet de când a devenit cunoscută.

tablou – cu fotografii și numele angajaților nevaccinati.

După cum a anunțat luni compania cu sediul în Heilbad Heiligenstadt pe site-ul său, anunțul a fost eliminat de atunci din cauza discuției care a apărut pe rețelele de socializare. Potrivit companiei, decizia de a dezvălui statutul de vaccinare al angajaților „a fost luată de comun acord și după consultare internă”. Conducerea companiei a solicitat sugestii cu privire la modul în care poate fi implementată relaxarea regulilor Corona care a fost decisă în vară, întrucât unele dintre măsuri precum distanța minimă pentru angajații nevaccinați continuă să se aplice. Pentru aceasta a fost obtinut si acordul angajatilor. În acest sens, aceștia au fost în contact și cu Oficiul pentru Protecția Datelor și au avut o programare la fața locului.

https://preprod.erichmocanu.tv/scandal/mama-unse-esti-petitia-contra-jugendamt-alatura-te-si-sustine/
MAMA- UNDE ESTI? – PETITIA CONTRA JUGENDAMT – ALATURA-TE SI SUSTINE

Suntem o afacere de familie și trăim după ea. Conducerea și angajații lucrează împreună și nu unul împotriva celuilalt. Anunțul a fost eliminat din cauza discuției de pe rețelele de socializare. a confirmat compania.

Daca știam, ca exista muncitorii ce nu sunt de acord cu aceasta metoda, nu puneam prezentarea nevaccinaților, a mai spus reprezentantul.