O Pensionara îi păcălește pe excroci si le da Hartie igenica și borcane de murături in loc de Bijuterii si Bani

Excrocii au greșit în mod evident: O pensionara din Würzburg a scăpat de doi șmecheri după un telefon șoc, cu role de hârtie igienică și borcane de murături în loc să le înmâneze bijuterii și bani.

Un telefon șoc neobișnuit vineri după-amiază, excrocii din Würzburg au încercat să însele o pensionara. În acest caz, însă, făptuitorii au ajuns pe partea greșită și au furat doar role de hârtie igienică și borcane goale de murături.

Trucul clasic al nepoților nu duce nicăieri

Apelanții i-au cerut bătrânei bani pentru că fiica ei ar fi provocat un accident de circulație grav. Miezul poveștii a fost că persoana sunata nu are copii. Bătrânicii curajoase i-a plăcut jocul excrocilor și a aranjat o întâlnire pentru ca banii și bijuteriile să fie predate unui colecționar aflat în apropiere. Dupa primul telefonat primit, aceasta a sesizat o cunoștință, care a anunțat politia despre acțiunea ulterioara a infractorilor.

Borcane de murături și hârtie igienică ca „pradă”

Când făptuitorii au făcut presiuni pentru predarea imediată a banilor, bătrâna vioaie a împachetat rulouri de hârtie igienică și borcane goale de murături într-o pungă și le-a predat persoanei care le-a colectat. Doi muncitori în construcții care erau ocupați cu lucrul în fața casei au observat predarea, au rămas nedumeriți și au reacționat perfect. De asemenea, bărbații au anunțat imediat poliția și au început să ii urmărească pe cei doi suspecți de la distanță sigură.

Arestare și închisoare

Interacțiunea excelentă dintre femeia în vârstă, muncitorii din construcții și poliție a dus în cele din urmă la arestarea preventiva a celor doi bărbați, de 22 și 15 ani. La ordinul parchetului, poliția din Würzburg a adus suspecții in fata judecătorul. Acuzații au fost apoi duși în diferite închisori.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu