Telegram este împărțit în două versiuni: versiunea Google Play și APK-ul „nerestricționat”.

Până acum, dacă doreai să instalezi Telegram pe un mobil Android, normalul era să mergi pe Google Play și să apeși butonul de instalare. Acum, Telegram oferă APK-ul aplicației pe site-ul său web și nu este exact aceeași versiune disponibilă pe Google Play.

Telegram are acum o versiune de Google Play și una diferită, accesibilă din APK. Versiunea este puțin diferită (7.6.0 pe Google Play și 7.7.0 APK-ul) dar diferă și prin faptul că APK-ul are mai puține restricții și se actualizează automat, fără a trece prin magazinul Google.

Versiunea normală și versiunea APK

Toate aplicațiile disponibile pe Google Play trebuie să respecte standardele Google, atât cele care determină aplicațiile care au loc sau nu în magazin, cât și cele care restricționează aplicațiile care necesită accesări speciale, precum accesibilitatea sau accesul la SMS și apeluri, precum și obligația de a utiliza propriul sistem de plată al Google.

Dacă o aplicație Android nu dorește să fie supusă cerințelor Google, trebuie să găsească o altă modalitate de a o distribui în afara magazinului său și exact asta a făcut Telegram. Nu este o abordare totul sau nimic, precum Epic cu Fortnite, dar Telegram are două versiuni: cea a Google Play și cea a APK-ului său , accesibilă de pe site-ul aplicației.

După cum a specificat Telegram pe site-ul său, versiunea accesibilă din APK „are mai puține restricții și primește actualizări automate de la telegram.org”, deși nu este clar ce restricții sunt evitate cu APK-ul Telegram.

Aceste restricții ar putea fi legate de moderarea și politica de conținut pentru adulți a unor canale și grupuri, o problemă pe care Discord s-ar putea confrunta cu prezența sa în App Store, sau poate cu politica sistemelor de plată, în cazul în care aplicația își pregătește propriul sistem. . În acest moment, ambele versiuni sunt aproape imposibil de distins, astfel încât nu este clar ce s-a schimbat .

Telegram nu este nici prima, nici ultima aplicație care are o versiune pentru Google Play și alta, fără limite, în afara magazinului . Un alt exemplu celebru este aplicația de înregistrare a apelurilor ACR, a cărei versiune Unchained (fără șiruri de caractere) permite înregistrări pentru a obține numărul celor care sună, lucru imposibil cu versiunea Google Play care trebuie să respecte regulile Google privind accesul la SMS și apeluri.

Telegramă

  • Dezvoltator: Telegram FZ-LLC
  • Descărcați-l de la: Google play
  • Descărcați-l de la: Telegram (APK)
  • Pret: Gratuit
  • Categorie: Comunicare
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu