Bani de Carantina doar cu Booster!

Dupa Bayern acum și Sachsen se pregătește sa plătească doar persoanelor ce au și Booster-ul făcut pentru timpul de carantina, dacă au avut contact cu un infectat.

Persoanele nevaccinate care trebuie puse în carantină nu vor primit compensații pentru pierderea veniturilor din noiembrie. Saxonia Inferioară vrea să înăsprească din nou criteriile pentru revendicare în curând – se pare că există planuri de a face acest lucru și în Bavaria.

Până acum, doar o bună jumătate din locuitorii Germaniei au fost vaccinați de trei ori împotriva virusului corona, dar în lupta împotriva pandemiei, ministrul Sănătății din Saxonia Inferioară , printre altele, se străduiește deja să înăsprească reglementările privind înlocuirea salariului în caz de carantină.

Daniela Behrens nu mai vrea să plătească pierderile de câștig persoanelor de contact neimpulsate ale persoanelor infectate. „Trebuie să se întâmple, iar eu personal am 1 martie ca termen limită”, a spus politicianul SPD pentru „ Neue Osnabrücker Zeitung ”. Ea a subliniat că persoanele de contact cu o vaccinare de rapel ar putea evita carantina. Behrens a spus că ea a sugerat un schimb în cadrul conferinței miniștrilor sănătății.

Bavaria se gândește, aparent, să înăsprească

Potrivit unui raport din „ Passauer Neue Presse ”, Bavaria dorește, de asemenea, să elimine salariul de înlocuire pentru persoanele care au fost vaccinate doar de două ori până acum. Prin urmare, pierderea de venituri nu ar trebui plătită dacă vaccinarea „a fost recomandată public în zona de reședință obișnuită a persoanei în cauză”. Acesta este cazul „Booster“ din Germania pentru toți cei peste doisprezece ani. În Bavaria, însă, momentul noului regulament este încă neclar.

De la începutul lunii noiembrie, în Germania, angajații nevaccinați nu mai primesc compensații de câștig în caz de carantină . Regula se aplică tuturor celor pentru care există o recomandare de vaccinare și care pot fi și vaccinați. Chiar înainte de acordul în acest sens, unele state federale anunțaseră că vor opri singure compensațiile de carantină pentru persoanele nevaccinate .

Ministrul Saxonia Inferioară, Behrens, a justificat înăsprirea planificată pentru statul său la „Neue Osnabrücker Zeitung” cu echitate față de populația deja complet vaccinată. „Puteți obține o programare de vaccinare relativ repede în fiecare sat. În acest context, cred că nu ne mai putem aștepta de la contribuabili, adică publicul larg, să suporte plăți pentru persoanele de contact aflate în carantină, chiar dacă acestea ar fi putut fi evitate cu o vaccinare de rapel”, a spus Behrens. Oricine se îmbolnăvește cu Corona ar trebui să primească în continuare plata salariilor – indiferent de statutul de vaccinare.

Experții Bundestag consideră că este posibilă reglementarea

Un expert al serviciului științific al Bundestagului consideră că este fundamental posibilă înăsprirea cerințelor de rambursare a pierderilor de câștig în caz de carantină . Se referă la Legea privind protecția împotriva infecțiilor, conform căreia nu trebuie plătită nicio compensație cuiva care „prin utilizarea unei vaccinări (…) care este cerută de lege sau a fost recomandată public în zona obișnuită. domiciliul persoanei în cauză (…), o interdicție în exercițiu ar fi putut evita activitatea sa anterioară sau o separare«.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu