Germania a prelungit restrictiile de intrare, dar promoveaza infectarea cu Corona

Având în vedere procesul dinamic de infecție la nivel mondial, rămâne necesară continuarea măsurilor de protecție necesare și dovedite împotriva răspândirii în continuare a coronavirusului. Prin urmare, cabinetul a decis să prelungească regulamentul de intrare corona până la 15 ianuarie 2022.

https://preprod.erichmocanu.tv/scandal/mama-unse-esti-petitia-contra-jugendamt-alatura-te-si-sustine/

Daca ne uitam bine pe tabel, cei Vaccinații pot intra in Germania fără Test chiar daca sunt infectați cu Corona sau cu Variante de Corona!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu