În Germania, nu toate persoanele infectate cu corona ar trebui să facă un test PCR

Numărul infecțiilor este în continuă creștere, laboratoarele lucrează la limită. Dacă miniștrii sănătății din statele federale își iau drumul, persoanele care nu prezintă simptome ar trebui să se abțină de la confirmarea prin PCR.

Având în vedere numărul tot mai mare de infecții corona din Germania, nu tuturor celor care au fost testați pozitiv cu un test rapid ar trebui să li se facă un test PCR.

Miniștrii sănătății de stat au fost unanimi în favoarea acestui lucru. Aceștia au salutat propunerile corespunzătoare din partea ministrului federal al sănătății Karl Lauterbach (SPD) pentru prioritizarea testelor PCR.

Capacitățile de laborator sunt limitate, a declarat ministrul Sănătății din Saxonia-Anhalt, Petra Grimm-Benne (SPD), la Magdeburg, după o conferință de schimbare cu colegii ei din statele federale.

Continuarea testelor PCR pentru personalul spitalului în criza Corona
Personalul din spitale, cabinete medicale și unități de îngrijire, precum și pacienții cu risc ridicat și persoanele cu risc de boli grave ar trebui cu siguranță să aibă un test PCR. „Ar trebui să existe acces la testele PCR”.

„Pentru toți ceilalți oameni care nu prezintă simptome și pot prezenta un rezultat pozitiv al testului antigen, ar trebui să renunțe la confirmarea prin PCR”.

În schimb, se recomandă un test de urmărire cu un al doilea test antigen monitorizat. De asemenea, șefii de departament s-au pronunțat în favoarea nu folosirii unui test PCR dacă aplicația de avertizare corona a afișat un afișaj roșu și, în schimb, a utiliza „teste antigen de înaltă calitate”.

https://preprod.erichmocanu.tv/corona19/update-noi-infectii-cu-corona-si-incidenta-la-un-nou-maxim/
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu