UpDate: Noi infecții cu corona și incidență la un nou maxim

Incidența de 7 zile la nivel național raportată de Institutul Robert Koch (RKI) a depășit pentru prima dată pragul de 800. RKI a dat valoarea noilor infecții la 100.000 de locuitori și a săptămânii duminică dimineața ca 806,8.

Pentru comparație: cu o zi înainte valoarea a fost 772,7. În urmă cu o săptămână, incidența la nivel național era de 515,7 (luna anterioară: 220,7). Autoritățile sanitare din Germania au raportat RKI 85.440 de noi infecții cu corona într-o zi. Acest lucru reiese din cifre care reflectă starea tabloului de bord RKI la 5:04 a.m. Acum o săptămână au fost 52.504 infecții.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu