Inca un cetatean castiga in instanta 180 de zile in loc de 90 de zile

Potrivit unui tribunal administrativ bavarez, scurtarea controversată a statutului recuperat după o infecție cu corona nu este permisă în forma sa actuală. Tribunalul din Ansbach, Middle Franconia, a admis vineri cererile urgente a două persoane recuperate. În consecință, vechiul statut de convalescent de șase luni se aplică în continuare reclamanților. Totuși, hotărârea judecătorească se aplică inițial doar celor doi reclamanți (Az. AN 18 S 22.00234).

După cum a raportat un purtător de cuvânt al tribunalului Ansbach, judecătorii au avut îndoieli că noul regulament este constituțional. Aceștia obiectează asupra faptului că noul regulament nu mai specifică o anumită perioadă, ci se referă la site-ul RKI cu privire la perioadă. „Făcând referire la site, legiuitorul nu face el însuși această reglementare esențială cu privire la statutul convalescenților, ci o lasă pe seama unei instituții oficiale”, a explicat purtătorul de cuvânt al instanței, Timm Waldmann, preocupările camerei.

Prin urmare, instanța a considerat deja noua reglementare ca inadmisibilă pe baza procedurii. Prin urmare, judecătorii se abțin să examineze exact dacă reducerea statutului de convalescent este neconstituțională în ansamblu. O contestație împotriva deciziei poate fi acum depusă la Tribunalul administrativ bavarez din München.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu