Mustața lui Hitler permisa, Barba talibaneza interzisa!

Potrivit studiilor, anumite forme de barbă pot limita eficacitatea măștilor. În Greifswald, studenții trebuie să-și tunde barba conform reglementărilor.

Universitatea de Medicina din Greifswald le-a cerut studenților săi să se abțină de la barbă plină cu referire la potrivirea strânsă a măștilor corona. După ce un student a primit un e-mail ce a fost trimis tuturor studentiilor, a informat presa națională.

Scrisoarea conținea o imagine cu multe forme de barbă și instrucțiuni cu privire la care bărbi efectul de protecție al măștii este redus în mod nejustificat și care sunt în regulă. Pe lângă un bărbierit curat, se potrivesc diverse mustăți conform graficului, care vine de la autoritatea americană de sănătate CDC. Pe de altă parte, bărbile pline sunt clasificate ca fiind rele pentru protecția împotriva coronei cu mască.

„În clinică, încălcările drepturilor personale sunt inevitabile”, a explicat Hahnenkamp, ​​în vederea siguranței tuturor din clinică. „Igiena este pe primul loc, așa că unghiile lungi, de exemplu, nu sunt permise.” Potrivit lui Hahnenkamp, ​​regulile se aplică tuturor angajaților din clinică. La contactul cu pacienții, purtarea măștii FFP2 este obligatorie pentru toată lumea. „Desigur, asta înseamnă purtarea unei mască FFP2 strânsă .”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu