Certificat Verde dupa dovada de anticorpi!

În încercarea sa obțina dovada recuperării pe baza unui test de anticorpi pozitiv, un bărbat a eșuat în fața instanței administrative din Würzburg.

El nu a fost în măsură să ofere nicio dovadă a unei infecții cu virusul corona, după cum se afirmă într-o declarație de vineri. Potrivit informațiilor, departamentul de sănătate din Aschaffenburg refuzase deja să elibereze bărbatului un card de recuperare. Apoi s-a adresat tribunalului.

Testul PCR este necesar ca dovadă

În justificarea sa, instanța de contencios administrativ s-a referit la regulamentul de excepție a măsurilor de protecție Covid-19, conform căruia dovada unei infecții trebuie să fi fost furnizată prin diagnosticare de laborator prin detecția acidului nucleic – adică un test PCR. Bărbatul nu are dreptul la egalitate cu persoanele vaccinate sau recuperate care au un test PCR, deoarece detectarea anticorpilor poate fi pozitivă și după contactul cu un alt coronavirus decât virusul Sars-Cov-2 fără ca persoana să aibă o infecție cu Covid-19. În plus, testul de anticorpi nu permite să se tragă nicio concluzie cu privire la momentul infecției și deci la durata imunității.

Judecătorii au mai spus că testele de anticorpi ale bărbatului au fost de la începutul lunii decembrie și nu mai erau semnificative. Solicitantul poate ataca decizia la Tribunalul administrativ bavarez din München.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu