Plimbarea Libertatii la Vilshofen an der Donau

Vilshofen – Un orasel mic cu numai 16.000 de locuitori din Bavaria Inferioară dar cu aeroport privat, a reusit sa stranga la Plimbarea Libertatii luni seara 24.01.2022, aproximativ 1.500 de cetateni ce s-au plimbat contra masurilor Corona.

Cei 10% cetateni s-au plimbat liber si fara sa aduca pagube si nici politia ce a fost prezenta intr-un numar de aproximativ 20 persoane, nu a avut pentru ce sa intervina.

Ne-am saturat de minciunile politicienilor!

Cand au aparut vaccinurile, ni s-a spus ca avem patru variante de vaccine. Ni s-a spus, ca vaccinarea ne ajuta sa scapam de restrictii. Acum cand 70% din populatia Germaniei este vaccinata, zeci de mii de infectati dupa vaccinare si mii de morti tot dupa vaccinare, avem aceleasi restrictii ca si inainte. a spus un localnic.

Revolta vine in urma restrictilor 3G, 2G cat si pentru vaccinarea obligatorie in domeniul Medicinal. Legea in vigoare spune ca persoanele ce muncesc in spitale, camine de batrani sau persoanelor cu handicap, sunt obligate sa se vaccineze daca mai vor sa mearga la munca din data de 16. Martie.

Pe langa aceasta obligatie, Ministerul Sanatatii German a mai dat pe data de 15. Ianuarie o decizie si anume cetatenii ce sunt trecuti prin boala, nu mai au dreptul la Certificatul Verde decat 3 luni de la insanatosire. Aceasta schimbare a venit de pe o zi pe alta iar schimbarea este majora, inainte aceste persoane trecute prin boala, beneficeau 6 luni de Certificatul Verde.

In plus, cine s-a vaccinat cu Jonson & Jonson isi pierde valabilitatea certificatului verde, daca nu isi face si al doilea vaccin cu Pfizer, Moderna sau Astra Zeneca. Acest lucru este valabil chiar si pentru cei care in Certificatul Verde le arata data de expirare in viitor.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu