Focuri trase pe terenul universității din Heidelberg – operațiune de poliție la scară largă

Într-o sală de curs de la Universitatea Heidelberg, se spune că un bărbat a împușcat și a rănit mai multe persoane. Făptuitorul este aparent mort, se spune că ar fi fost student. Motivul este încă neclar.

În Heidelberg, poliția a început o operațiune de amploare din cauza unui atac de luni după-amiază. Un singur făptuitor a rănit luni după-amiază mai multe persoane cu o armă lungă într-o sală de curs, dintre care unul grav, au spus oficialii. Făptuitorul este acum mort.

Potrivit primelor constatări, în districtul Neuenheim au fost mai multe persoane rănite. Potrivit poliției, zona este izolată.

Se spune că presupusul bărbat înarmat ar fi fost un student

Agenția de presă dpa descrie actul ca pe o sifonie a crimei. Potrivit informațiilor dpa, presupusul făptuitor ar fi fost el însuși student. Potrivit primelor constatări, el nu avea motive politice sau religioase, potrivit cercurilor de securitate.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu