RKI raportează aproape 31.000 de cazuri la persoane complet vaccinate

Numărul de infectării la persoanele complet Vaccinate a crescut la zeci de mii de cazuri de când a început campania de vaccinare, potrivit raportului săptămânal al RKI

Chiar și așa, vaccinurile sunt încă foarte eficiente.

spune rki

Numărul foarte mare de persoane care primesc Covid-19 nu sunt vaccinate. Acest lucru este demonstrat și de noul raport săptămânal de la Institutul Robert Koch , pe care autoritatea l-a publicat joi. De asemenea, cuantifică numărul total al așa-numitelor descoperiri probabile de vaccinare : De la 1 februarie, 30.880 de persoane din Germania s-au dovedit a fi infectate cu Sars-CoV-2 în ciuda protecției complete împotriva vaccinării – numărând toate persoanele care au fost vaccinate până acum, rezultă o proporție de 0,05 la sută.

0,05 la sută mult prea mult pentru a spune ca Vaccinurile sunt sigure

erich mocanu

Timpul de la 1 februarie este calculat astfel: Primele vaccinări au fost administrate în Germania la sfârșitul lunii decembrie 2020. Cu un minim de trei săptămâni între prima și a doua doză de vaccin, care a fost recomandată la acel moment, și un timp de așteptare de cel puțin două săptămâni până când se obține protecția completă după a doua doză, 1 februarie marchează data conform RKI, din care sunt posibile descoperiri de vaccinare cel mai devreme.

RKI definește o descoperire probabilă de vaccinare ca o infecție Sars-CoV-2 cu simptome clinice, care a fost diagnosticată la o persoană complet vaccinată utilizând o analiză PCR sau izolarea agentului patogen.

RKI precizează ca totuși vaccinul ii protejează tinerii chiar și aceste mici riscuri!

Defalcate pe grupe de vârstă, din februarie au fost înregistrate 237 descoperiri probabile de vaccinare în grupul de 12-17 ani. La persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 59 de ani, au existat 23.834 de cazuri, la persoanele cu vârsta de 60 de ani și peste au existat un total de 6.809 descoperiri de vaccin probabil. Aceasta înseamnă că descoperirile de vaccinare – în funcție de grupa de vârstă – reprezintă 0,3 până la maximum 3,8 la sută din toate cazurile de Covid.

Cum este în spitale ?

Din februarie, două cazuri cu progrese probabile de vaccinare din grupa de vârstă cuprinsă între 12 și 17 ani au trebuit tratate în spital, 446 persoane între 18 și 59 de ani și 1314 persoane cu vârsta de 60 de ani și peste. o unitate de terapie intensivă pe întreaga perioadă de studiu Vârsta cuprinsă între 18 și 59 și 145 de persoane cu vârsta peste 60 de ani – în rândul celor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani nu a existat un singur curs care să necesite îngrijiri medicale intensive.

Dovada ca RKI minte in cea ce privește problemele adolescenților după vaccinare! Nu sunt 2 cazuri ci 24

https://preprod.erichmocanu.tv/scandal/boli-de-inima-dupa-vaccinarea-cu-biontech-pfizer-tinerii-din-germania-afectati/

Și o evoluție fatală a bolii este, probabil, puțin probabilă cu o vaccinare revoluționară: Dintre tineri nu a existat deces în rândul celor vaccinați, în grupul de vârstă de la 18 la 59 de ani, o persoană a murit cu o probabilă vaccinare revoluționară. La pacienții cu vârsta de peste 60 de ani, RKI a raportat un total de 448 de decese la persoanele complet vaccinate – 2,2% din numărul total de decese.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu