STIKO: Comisia de Vaccinare recomandă vaccinarea Corona pentru copiii mai mici cu boli anterioare

După o defecțiune tehnică, RKI raportează peste 70.000 de noi infecții. Din cauza variantei Omikron, trei vaccinări vor fi regula, explică Lauterbach. Un nou vaccin ar trebui să vină până în martie. Vaccinările de rapel fac progrese.

Stiko recomandă vaccinarea corona pentru copiii mai mici cu boli anterioare

Comisia Permanentă de Vaccinare (Stiko) recomandă vaccinarea contra corona copiilor cu vârste între cinci și unsprezece ani cu boli anterioare și care au contact cu pacienți cu risc ridicat. Dar și copiii sănătoși ar trebui să poată fi vaccinați dacă doresc acest lucru, potrivit unei declarații a comisiei de experți de joi cu privire la un proiect de rezoluție. Nu este încă o recomandare finală Stiko.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu