Legenda fotbalului Pelé transmite glume din spital

Legenda fotbalului brazilian Pele (80 de ani) relatează din nou de la clinică. Clipul pe care l-a postat pe Instagram îl arată cu bicicleta pe un aparat de antrenament . El este încurajat cu nerăbdare de două asistente. În ciuda efortului, Pelé încă mai are chef de glumă. Calcă pe pedale și mișcă manivele în continuare cu mâinile. La un moment dat, el se uită în cameră și își scoate limba obraznic.

Comentariul său asupra clipului bazat pe muzică: “Prieteni, trimit acest videoclip pe care soția mea l-a făcut astăzi pentru a-mi împărtăși bucuria. Sunt înconjurat de afecțiune și încurajare și mă simt puțin mai bine în fiecare zi”. „Dacă tot ciclez așa, mă întorc curând la Santos, nu crezi?” Glumește.

Sănătate fragilă

În urmă cu trei săptămâni, campionului mondial de trei ori i s-a îndepărtat o tumoare din colon, pe care medicii de la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo o descoperiseră anterior în timpul unei examinări de rutină. După operație, Pele a fost inițial tratat în secția de terapie intensivă. 

Sănătatea lui Pelé a apărut de mai multe ori în ultimii ani. Golgheterul brazilian a trebuit să fie supus mai multor operații de șold și a avut probleme cu coloana vertebrală și genunchiul. De asemenea, a folosit un scaun cu rotile sau un walker pentru unele apariții publice.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu