Rezultatele PEI: semnificativ mai mulți copii cu probleme dupa vaccinare decât cu diagnosticul COVID-19 în spital

Inflamația inimii, embolia și primele decese: după ce a început campania de vaccinare pentru copii și adolescenți de la vârsta de doisprezece ani, rapoartele despre posibilele leziuni ale vaccinării cresc, de asemenea, în această grupă de vârstă. Acest lucru reiese din noul raport al Institutului Paul Ehrlich până la sfârșitul lunii august. Și asta este probabil doar vârful aisbergului.

La o lună bună după ce Comisia permanentă de vaccinare (STIKO) de la Institutul Robert Koch (RKI) a recomandat vaccinarea COVID-19 cu un vaccin ARNm pentru copii și adolescenți cu vârsta peste 12 ani, noile date de la Institutul Paul Ehrlich (PEI) da un rezultat fatal : Numărul de reacții adverse suspectate raportate pentru această grupă de vârstă – indiferent de un număr probabil probabil mare de cazuri nedeclarate – până la sfârșitul lunii august a depășit numărul total al tuturor copiilor și adolescenților îngrijiți în grădinițe sau școli care au avut un rezultat pozitiv între martie Testul Corona din 2020 și iulie 2021 a trebuit tratat într-o clinică. Aceste cazuri suspectate post-vaccinare includ aproape 200 de leziuni grave suspectate de vaccin și trei decese minore. Rapoartele privind tranzacțiile suspecte au crescut din nou rapid și la adulți.

Aproape 200 de minori au raportat reacții grave

Raportul de siguranță PEI publicat pe 20 septembrie include rapoarte de activitate suspectă până la 31 august. La fel ca în ultimul raport, Institutul Federal enumeră separat cazurile minorilor. Potrivit acestui fapt, până la sfârșitul lunii august au fost primite 1.228 rapoarte de tranzacții suspecte pentru tinerii vaccinați cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, la care „a fost raportată cel puțin o reacție de vaccinare”.

Pentru comparație, soldul Corona: pe 16 iulie, RKI a enumerat pentru ultima dată numărul tuturor copiilor și adolescenților care au dat rezultate pozitive și care au fost îngrijiți în grădinițe sau case, au frecventat o școală sau un centru de îngrijire după școală. În schimb, Institutul Federal a comparat numărul minorilor care au fost tratați cu un test pozitiv într-un spital – ceea ce, totuși, nu spune nimic despre dacă COVID-19 a fost de fapt prezent . Drept urmare, din martie 2020 până la mijlocul lunii iulie 2021 din aproape 131.000 de copii și adolescenți de toate grupele de vârstă care au dat rezultate pozitive, în total 1.225 au fost îngrijiți într-o clinică.

Cu alte cuvinte: la doar trei luni de la aprobarea condiționată a vaccinului COVID-19 de la Pfizer / BioNTech și la o lună după aceea pentru vaccinul Moderna pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani de către Comisia Europeană – și la doar două săptămâni după STIKO corespunzător -Recomandare – numărul minorilor afectați de reacții adverse suspectate a depășit numărul tuturor celor tratați într-o clinică pentru sau cu boala COVID-19, împotriva căreia se presupune că va proteja vaccinarea, în termen de 16 luni.

Conform raportului săptămânal RKI din 2 septembrie, aproximativ 15 la sută dintre copiii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani din Germania au fost vaccinați de două ori până pe 29 august ( săptămâna calendaristică 34). Din totalul a aproximativ 4,5 milioane de copii și adolescenți din această grupă de vârstă care trăiesc în Germania, aproximativ 675.000 au fost dublu vaccinați. Pentru fiecare 1.000 de minori vaccinați, au existat aproape două rapoarte de reacții de vaccinare. Studiile din perioada anterioară Coronei înseamnă că, în funcție de gravitate, probabil doar aproximativ unul până la maximum zece la sută din toate efectele secundare ale medicamentelor sunt raportate vreodată de către medici, cei afectați sau rude.

Copiii au murit din cauza: hemoragie pulmonară, tulburare de coagulare, embolie, colaps

În 173 din rapoartele actuale după vaccinările cu corona (14,1 la sută), exista o suspiciune de reacție gravă de vaccinare în grupul de tineri între 12 și 17 ani. Acestea includ reacții de lungă durată care necesită tratament medical cu sau fără internare în spital, care pun viața în pericol, provoacă daune permanente sau duc la moarte. Pentru fiecare 100.000 de copii dublu vaccinați, există 25 până la 26 de rapoarte despre deteriorarea gravă a vaccinului.

Potrivit PEI, 53 de băieți, 4 fete și un copil de sex necunoscut au suferit de la cei afectați – întotdeauna care pun viața în pericol – miocardita (inflamația mușchiului inimii) sau pericardita (inflamația pericardului). În lucrarea anterioară, PEI a raportat, de asemenea, 7 șocuri anafilactice, 6 convulsii și 4 tromboze cu embolie pulmonară, care au apărut la minori până la 31 iulie după vaccinare. Această listă lipsește în noul raport cu date până la sfârșitul lunii august.

Deosebit de dramatic: „Trei dintre cele 1.228 de rapoarte de cazuri suspecte se referă la un rezultat fatal la două până la 24 de zile după vaccinarea cu Comirnaty” (de la Pfizer / BioNTech), scrie PEI. Doi dintre cei trei băieți care au murit, a căror vârstă nu precizează PEI, erau „grav bolnavi”. Institutul precizează, de asemenea, în raport:

“Au fost raportate insuficiență multi-organe, hemoragie pulmonară, coagulare intravasculară diseminată, șoc septic și febră într-un caz, febră și colaps circulator în al doilea și embolie pulmonară în al treilea.”

Până în prezent, PEI nu a reușit să stabilească o legătură cu vaccinarea, deoarece, de exemplu, nu s-au arătat asemănări clinice. Cu toate acestea, este acum bine cunoscut faptul că vaccinurile COVID-19 pot perturba coagularea sângelui, de exemplu prin reacții autoimune. Imaginile clinice menționate ar putea intra în această categorie.

Potrivit Wikipedia, „coagularea intravasculară diseminată” este „o condiție dobândită, care pune viața în pericol, în care factorii de coagulare sunt consumați din cauza coagulării excesive a sângelui în sistemul vascular și acest lucru duce în cele din urmă la o tendință de sângerare”. Sângerarea pulmonară se potrivește cu acest lucru în acest caz. În cazul unui șoc circulator, ca și în al doilea caz, fluxul sanguin este inhibat, care poate apărea și din cauza evenimentelor trombotice. În embolia pulmonară, un vas de sânge în plămâni este de obicei blocat de un cheag de sânge. Deci, dacă PEI neagă similitudini clinice fără explicații suplimentare și la fel de bun ca exclude o legătură cu vaccinarea, la început nu sună foarte fiabil.

Vaccinurile pentru copii pot fi mai periculoase decât COVID-19

PEI a înregistrat astfel trei decese la aproximativ 675.000 de copii și adolescenți complet vaccinați. Acest lucru ar putea fi extrapolat cu precauție și presupunând că nu se vor schimba prea multe în cursul vaccinărilor. Asta ar însemna patru până la cinci decese pentru fiecare milion de minori dublu vaccinați. Dacă toți cei 4,5 milioane de tineri între 12 și 17 ani ar fi vaccinați, ar exista aproximativ 18 până la 22 de decese la copii și adolescenți după vaccinare.

Dacă în curând vaccinurile cu ARNm vor fi aprobate condiționat pentru copii chiar mai mici, ceea ce se presupune în prezent și dacă toți cei aproximativ 14 milioane de minori ar fi vaccinați, așa cum ar putea fi favorabil și guvernul federal, ar exista 56-70 de decese în această vârstă grupați cel puțin relația temporală și posibil cauzală cu vaccinarea.

Și acum comparația cu situația COVID-19 pentru copii și adolescenți prezentată de RKI: Conform raportului săptămânal din 16 septembrie, institutul a cunoscut 26 de decese validate în rândul tinerilor sub 20 de ani. În 17 cazuri, RKI avea informații despre bolile anterioare cunoscute. Nimic nu pare să fi fost raportat în celelalte nouă cazuri.

Amintiți-vă, aceasta este o perioadă de 18 luni, iar intervalul de vârstă este mult mai mare decât cel al celor care sunt acum vaccinați. Împărțită pe parcursul lunilor, această metodă de calcul, în care un test pozitiv este suficient pentru a fi considerate ca decese prin coroană, ar duce la aproximativ 17 decese pe an în grupa de vârstă de la zero la 19 – în mijlocul unei pandemii furioase.

Și acum imaginați-vă ce se poate presupune și: Toți copiii și adolescenții, ca și adulții, ar trebui să aibă această vaccinare reîmprospătată anual sau chiar de două ori pe an. Cum ar funcționa acest lucru pentru grupul cu cel mai mic risc de coronavirus? Potrivit calculului, ar putea exista de trei până la patru ori mai multe decese decât cu corona și fără vaccinare. La urma urmei, măsurile și recomandările de vaccinare ale STIKO se bazează în mare parte pe astfel de estimări bazate pe statistici matematice, adică jocuri aritmetice. Prin urmare, acest lucru este permis și aici, ca excepție, pentru a evalua beneficiile și riscurile.

Evidența vaccinării adulților: sute de morți, mii de răniți definitiv

Dar, de asemenea, în rândul adulților care au fost vaccinați de la sfârșitul anului 2020, numărul de înregistrări este în creștere. De la 31 iulie până la sfârșitul lunii august, numărul de rapoarte de tranzacții suspecte a crescut cu aproximativ 24.700 la 156.360. Numărul de rapoarte pentru reacții grave a crescut cu 1.094 la 15.122. PEI a înregistrat în total 196 de decese raportate după vaccinare până la sfârșitul lunii august, cu mai mult de o lună mai devreme, la 1.450. În plus, conform diagramei, institutul a înregistrat 3.234 daune permanente după vaccinare – de aproape patru ori mai multe decât cu toate celelalte vaccinuri, cu un total de șapte ori mai multe doze administrate în 21 de ani înainte. Numărul deceselor raportate până în prezent a depășit de trei ori numărul deceselor din alte vaccinări înregistrate între 2000 și 2020.

Cu toate acestea, există o discrepanță în prezentarea PEI. Institutul include 1.450 de decese raportate după vaccinările COVID-19. O diagramă de la pagina 13 a raportului, care este menită să arate procentul din toate cazurile raportate, arată 1.672 de decese la recalculare, adică cu 222 mai mult decât cifrele menționate explicit.

Sistemul imunitar se defectează după vaccinare?

Când autorul a cerut să clarifice această diferență, PEI nu a răspuns marți până la finalizarea acestui articol. În orice caz, recunoaște o conexiune „probabilă” în doar 48 de decese. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că foarte puțini decedați sunt oricum examinați medical sau histologic și patologic. Patologul șef din Heidelberg, Peter Schirmacher, a criticat acest lucru în urmă cu două luni. Din proprie inițiativă, el a examinat un total de 40 de persoane care au murit după vaccinare și a constatat că 30 până la 40% dintre ele au cedat în mod clar consecințelor vaccinării. Și a avertizat despre un număr mare de vaccinări nedeclarate.

Rezultatele preliminare ale autopsiei celor doi patologi experimentați Arne Burkhardt și Walter Lang fac, de asemenea, alocarea PEI către decese să pară discutabilă. Cei doi au examinat zece decedați. În cinci cazuri, au considerat că este foarte probabil, în alte două era probabil ca vaccinarea COVID-19 să fie cauza decesului.

La o conferință de presă din 20 septembrie, aceștia au spus că sunt „impresionați” de inflamația severă în tot corpul, aparent cauzată de reacții autoimune după vaccinare. „Vedem un tumult limfocitar în toate țesuturile și organele, este ca o furtună în sistemul imunitar”, a spus Burkhardt. Alți experți, inclusiv microbiologul Sucharit Bhakdi și pneumologul Wolfgang Wodarg, avertizează despre astfel de fenomene de luni de zile. În opinia lor, se știe că vaccinările pot provoca astfel de „furtuni cu citokine”. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost suficient investigat pentru vaccinurile COVID-19.

Tromboză, atacuri de cord, embolie, paralizie și multe altele

În ansamblu, rapoartele privind tranzacțiile suspecte se referă în continuare la femei. Sau, s-ar putea datora faptului că ei își pot raporta problemele mai des. Cu vaccinul de la Pfizer și BioNTech, aproximativ 72% dintre victimele enumerate erau femei, cu Moderna era chiar mai mult de trei sferturi, cu AstraZeneca aproape 70% și cu vaccinul Johnson & Johnson 52%.

Până la sfârșitul lunii august, PEI înregistrase deja 792 de rapoarte de infecții cardiace după vaccinările cu vaccinuri ARNm de la Pfizer / BioNTech și Moderna. 82 la sută dintre cei afectați aveau mai puțin de 60 de ani, în jur de 60 la sută nu împliniseră încă vârsta de 40 de ani. Potrivit PEI, adolescenții au cel mai mare risc de a dezvolta o astfel de boală care pune viața în pericol ca urmare a vaccinării, care de obicei lasă leziuni inimii. Pentru ei, pericolul potențial cauzat de vaccinare este invers proporțional cu pericolul aproape inexistent al bolii – pe baza vârstei vaccinate.

PEI enumeră, de asemenea, aproximativ 400 de rapoarte de șoc anafilactic. 214 de persoane s-au îmbolnăvit de sindromul Guillain-Barré (GBS), o reacție autoimună în care măduva spinării și țesutul nervos sunt de obicei deteriorate permanent. De asemenea, au fost raportate 300 de atacuri de cord, 552 de cazuri de paralizie facială, 913 persoane cu zona zoster și aproape 700 de embolii pulmonare după vaccinare. Numărul de tromboze venoase cerebrale raportate cu un deficit de trombocite simultan indus de autoimun a crescut la un total de 214 de cazuri – 174 de cazuri au apărut după vaccinarea AstraZeneca, 24 în conformitate cu Pfizer / BioNTech, 13 în conformitate cu Johnson & Johnson și trei în conformitate cu Moderna.

Doctorii presupun un număr mare de cazuri nedeclarate: nimeni nu verifică dacă există un raport

Toate acestea pot fi doar vârful aisbergului. Nimeni nu verifică dacă sunt raportate complicații de vaccinare, a criticat marți un medic de la un departament de sănătate din Berliner Zeitung . Ea presupune o „sub-raportare considerabilă a complicațiilor de vaccinare, inclusiv a consecințelor decesului”. PEI îi spusese autorului săptămâni în urmă că nu poate iniția niciun examen medical criminalistic. Acest lucru revine autorităților raionale și de stat, precum și parchetelor.

Este cel puțin de conceput că medicii care sunt ei înșiși implicați în campania de vaccinare nu sunt deosebit de dornici să raporteze posibile daune în consecință. La urma urmei, parchetul ar putea ajunge și asupra lor. Ca profesionist medical, cine vrea să provoace asta? Cu greu se poate presupune că politicienii care promovează în mod continuu vaccinarea ar exercita presiuni asupra unor medici „obosiți de raportare” în același mod ca și împotriva așa-numiților „refuzatori de vaccinare”. Interesele tuturor celor implicați activ în „maratonul de vaccinare”, din păcate, se pronunță în favoarea unei zone nu foarte mici, nedeclarate, a victimelor vaccinului – și în rândul copiilor noștri.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu