Mars încetează producția de gumă de mestecat Wrigley’s Spearmint

Mars a încetat să mai producă Wrigley’s Spearmint anul trecut. Guma de mestecat va dispărea în curând de pe rafturile germane.

După cum relatează „ Rheinische Post ”, producătorul Mars a încetat să mai producă Wrigley’s Spearmint anul trecut. De îndată ce stocurile rămase au fost vândute, produsele nu vor mai fi, prin urmare, disponibile pentru cumpărare în Germania.

Întrebată de RP, o purtătoare de cuvânt s-a referit la „evoluții în scădere” în guma de mestecat. Ca urmare, „gama completă de gumă de mestecat bandă și mini-benzi” va fi eliminată din portofoliu. Mars Stand nu a răspuns încă unei solicitări din partea CHIP.

Mars răspunde „tendințelor din industrie” cu menta lui Wrigley oprită

Pentru clienți, aceasta înseamnă: în viitor, numai drajeurile de gumă de mestecat vor fi fabricate sub marca Wrigley. O alternativă echivalentă la benzi nu mai este oferită, conform producătorului. Potrivit lui Marte, acesta este un răspuns la „tendințele din industrie”.

Oprirea producției a fost observată pentru prima dată de un utilizator de pe Reddit care a căutat de ceva vreme benzile în supermarketuri – în zadar, după cum s-a dovedit. Dungile lui Wrigley au fost făcute pentru prima dată în 1893, făcându-le unul dintre cele mai vechi soiuri din lume.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu