Video: Slujba bisericii cu ritmuri hip-hop? Cum pastorul de la Hammelburg Eschenbacher

„Toți cei adunați astăzi aici s-ar putea să ne înțelegem ca niște copii iubiți de Dumnezeu” – sună ca începutul unei predici normale, dar nu este. Pastorul Thomas Eschenbacher din Hammelburg RAPează în biserică și a ajuns acum la milioane de oameni pe internet, conform postului de televiziune „Sat.1”.

Pe Internet, această contribuție este discutată destul de controversat. În timp ce unii apreciază noul stil al pastorului, altora le este rușine că sunt străini sau chiar se gândesc să părăsească biserica.

Slujbe bisericești techno sau un pelerinaj la promovarea Bundesliga cu pastorul Hammelburg

Pastorul încearcă în mod regulat să încerce lucruri noi, a explicat pentru „Sat.1”: „Făceam servicii techno cu tinerii. Cu un club de fani de la FC Nürnberg, am făcut un pelerinaj pentru a vă mulțumi pentru promovarea în Bundesliga.”

Cu toate acestea, el nu vrea să încerce aceste lucruri exclusiv cu grupuri separate, dar consideră că este interesant să le integreze în serviciul obișnuit de duminică. La început, însă, la carnaval se cânta doar. Scopul lui: „Dacă l-a ajutat pe unul sau pe altul să observe că biserica nu este doar praf și învechită, ci are o gamă uriașă și o lățime de bandă uriașă. Atunci voi fi de fapt mulțumit.”

YouTube player
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu