Ce este asta? Ghicitul pantofilor lui Joe Biden după căderea președintelui SUA

Aua! În timpul unei ceremonii de absolvire la Academia Forțelor Aeriene ale SUA, Joe Biden a căzut la pământ. Scandalul de pe net este mare – pe lângă dezbaterea privind aptitudinea președintelui american pentru funcție, netul este nedumerit și de pantofii acestuia.

Avea să fie o zi mare pentru mulți absolvenți ai Academiei Forțelor Aeriene ale SUA. Aceștia au fost felicitați cu aplauze furtunoase – chiar și Joe Biden însuși a fost prezent. Cu toate acestea, președintele SUA a furat o mare parte din spectacol cu o căzătură grea. Imediat, a izbucnit o dezbatere aprinsă cu privire la aptitudinea sa pentru funcție (potrivit eXXpress).

Dar nu numai căderea în sine a făcut vâlvă – așa numiții pantofi ai lui Biden au provocat și ei presupuneri. “Ce este în neregulă cu tocurile lui Biden?”, se întreabă mii de utilizatori pe internet.

YouTube player

“Și eu aș cădea cu pantofi ca ăștia”.

“Suplimentele în formă de potcoavă sunt probabil înălțări ale călcâiului pentru a trata o placă inflamată a tendonului. De obicei, acestea sunt concepute pentru a avea o tranziție mult mai lină în înălțimea pantofului – mai mult ca o rampă lină. Probabil că nu este cea mai bună idee pentru un bărbat de vârsta lui cu probleme de stabilitate”, a analizat îndelung un utilizator pe Twitter. “Deci ‘potcoavele’ ar trebui să-l ajute pe Biden să se echilibreze mai bine? Funcționează grozav”, a răspuns un altul.

“Nu știu dacă să-mi pară rău pentru președinte sau să râd cu poftă. Cu acei pantofi… probabil că a doua variantă”, s-a mai citit pe Twitter. “Cu astfel de pantofi, aș cădea și eu”, glumește un utilizator pe Reddit.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu