Protest in costumul lui Adam la altarul din Bazilica Sf. Petru din Vatican

Pentru a protesta împotriva războiului din Ucraina, un bărbat a recurs joi seară la o formă de protest de mare profil: s-a dezbrăcat pe altarul principal al Bazilicii Sf. Petru. 

Pentru a protesta pentru copiii din Ucraina, bărbatul a desenat gol.

În cel mai bizar mod, un bărbat a protestat împotriva războiului din Ucraina în Bazilica Sf. Petru din Vatican, joi seară. Chiar înainte ca bazilica să fie închisă, s-a urcat pe altarul principal și s-a dezbrăcat complet. Vizitatorii uluiți l-au fotografiat pe bărbat și au făcut videoclipuri cu el.

Acțiunea s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare. Jandarmeria și supraveghetorii bazilicii au intervenit imediat și l-au repus pe bărbat. A fost dus la jandarmerie pentru un prim interogatoriu și apoi predat poliției italiene. 

Acțiune pentru copiii ucraineni

Bărbatul, despre care se spune că are și depresie severă, a subliniat că a suferit pentru copiii ucraineni care și-au pierdut viața în bombardamentele rusești. Scriind pe spatele lui cerea “Salvarea copiilor din Ucraina”. Potrivit Vaticanului, bărbatul avea și tăieturi autoprovocate pe corp.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu