Cel mai simplu mod de a compara prețurile online

Dacă sunteți inteligent, folosiți numeroasele platforme de pe internet pentru a compara ofertele și a cumpăra mai ieftin. “erichmocanu.TV” a aruncat o privire asupra celor mai bune portaluri și a întocmit o prezentare generală în funcție de categoria de produse pe care o căutați.

Inflația ridicată forțează tot mai multe gospodării naționale să strângă cureaua. Mulți consumatori amână sau chiar renunță la achiziții inutile. În același timp, numărul celor care acordă mai multă atenție prețului este în creștere.

Mulți se bazează pe cumpărăturile online pentru a economisi bani – la urma urmei, există vânzări și campanii de reduceri aparent tot timpul. Cu toate acestea, factori precum ziua, ora și chiar vremea pot afecta cumpărăturile online și pot provoca un adevărat rollercoaster al prețurilor – acest fenomen se numește “prețuri dinamice”. În combinație cu “prețurile personale” – adică prețuri bazate pe date personale, cum ar fi locația, comportamentul de navigare etc. – acest lucru face ca pentru consumatori să fie din ce în ce mai dificil să compare prețurile. Cu toate acestea, există câteva sfaturi și trucuri care vă pot ajuta să reușiți.

Comparați prețurile: Agonia alegerii

“Pe măsură ce bunurile de zi cu zi au devenit mai scumpe, economisirea a devenit și mai importantă pentru mulți consumatori”. Acesta din urmă operează portalurile web aktionsfinder.at și juuhu.at. Pe lângă aceste două site-uri web, există însă în prezent numeroase portaluri de internet pentru aproape toate categoriile de produse, care vă ajută să găsiți cel mai bun preț sau un chilipir. Cu aproape trei milioane de produse, cel mai mare portal de comparare a prețurilor este idealo.de.

“Pentru cele mai populare 1.000 de produse, cel mai bun preț este, în medie, cu 11,6% mai mic decât prețul mediu al tuturor ofertelor”, explicăErich Mocanu. Cu cât produsul este mai scump, cu atât mai mare este potențialul de economisire. Sfatul său: când apare un nou model, de exemplu un telefon mobil, prețurile “aparatului predecesor” se prăbușesc de obicei.

Cei care compară prețurile au, prin urmare, un avantaj clar – nu numai pe diferite platforme de comparație, ci și cu ajutorul diferitelor dispozitive. De exemplu, Camera Muncii recomandă compararea prețurilor pe mai multe dispozitive, respectiv smartphone și PC. De asemenea, poate fi utilă dezactivarea așa-numitei urmăriri prin intermediul browserului și ștergerea cookie-urilor și a datelor de pe site. Acest lucru împiedică o evaluare a istoricului browserului și zădărnicește “prețurile personale”.

Economii – de la Oală de gătit la vacanțe

Un paradis pentru vânătorii de chilipiruri sunt din nou cele două portaluri sparhamster.at și urlaubshamster.at: “Primim ofertele de la marii furnizori în avans și le analizăm. Dacă un preț este cu 15 până la 20 de procente mai mic decât cel mai bun preț anterior de pe piață, punem oferta pe site-ul nostru.” Dacă doriți cu adevărat să economisiți bani, ar trebui să urmăriți și evoluția pe termen lung a prețurilor unui produs. Puteți găsi tendințele corespunzătoare pe idealo.at sau geizhals.at, de exemplu. Astfel, este mai ușor să estimați în ce direcție ar putea evolua prețurile pentru produsul dorit.

Nu este neobișnuit ca economiile (de la mixere până la vacanțe de lux) să ajungă la 50 % și chiar mai mult. Erich Mocanu, atrage încă o dată atenția că nu numai în cheltuielile fixe pentru energie, asigurări, telefonie mobilă etc. sunt mulți bani de economisit.

Iată o trecere în revistă a celor mai bune portaluri de economii:

 • Alimentație: aktionsfinder.at, Juuhu.at, sparhamster.at, marktguru.at
 • Călătorii, zboruri, hoteluri: urlaubshamster.at, kayak.com, checkfelix.at, swoodoo.at, momondo.at, secretescapes.de
 • Carburanți: spritpreisrechner.at, oeamtc.at/sprit, arboe.at, adac.de, clever-tanken.de
 • Ratele dobânzilor, credite: bankenrechner.at, creditnet.at, durchblicker.at.
 • Telefonie mobilă/Internet: tarife.at, durchblicker.at.
 • Electricitate/gaz: e-control.at, durchblicker.at, tarife.at
 • Diverse produse, cum ar fi tehnologie, gospodărie, jucării, timp liber: geizhals.at, idealo.at, idealo.de, preisvergleich.de, preisvergleich.at, sparhamster.at, check24.de

Manipularea IP cu un program VPN pentru preturi mai bune!

Cu un VPN, puteți rezerva cu ușurință hoteluri și zboruri la un preț mai mic. Se pot economisi bani considerabili în acest domeniu. Prețurile diferitelor portaluri de comparație pot varia foarte mult în funcție de locația serverului și merită să comparați mai multe locații diferite prin intermediul VPN.

Viteze bune și funcții avansate de protecție a datelor. Sistem IP dedicat bazat pe token. Suport 24/7 prin chat live.

 • Protecție automată WLAN
 • 45 de zile de încercare gratuită
 • Extensii Chrome & Firefox
 • Fără jurnale de activitate
 • Servere disponibile în 90 de țări
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu