Foto: DRK

Accident forestier in Austria. Romana

Wagna – Un bărbat român în vârstă de 38 de ani a fost grav rănit în timpul operațiunilor de exploatare forestieră miercuri dimineață, 31 mai 2023.

În jurul orei 09:30, bărbatul în vârstă de 38 de ani din districtul Leibnitz tăia cu drujba un copac întins la pământ. Arborele, care fusese tăiat și se afla sub tensiune, a tras brusc înapoi și a prins piciorul stâng al bărbatului de 38 de ani sub trunchiul copacului. Un coleg l-a eliberat pe bărbat. Cu răni grave, bărbatul de 38 de ani a fost transportat de colegii de muncă din terenul impracticabil spre drumul național. După acordarea primului ajutor, a fost transportat de Crucea Roșie la spitalul din Wagna și de acolo la Spitalul Universitar din Graz.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu