Clinică evacuată: bătrânul de 88 de ani trebuie operat cu o grenadă în intestin

În sudul Franței, s-a derulat un scenariu conform căruia cei implicați probabil că nu vor uita prea curând: un senior de 88 de ani s-a prezentat la camera de urgență a spitalului Sainte-Musse din Toulon, din sudul Franței și a spus sa evacueze spitalul. Acest lucru este relatat de ziarul local Var Matin . O situație care i-a speriat inițial pe angajați.

Senior operat pentru ca avea o grenadă în intestin: Era un obiect de colecție

Deși domnul în vârstă a dat asigurări că proiectilul nu mai este în funcțiune și că situația nu este periculoasă, părți ale clinicii au fost degajate ca măsură de precauție. Zonele au fost evacuate, unii pacienți au fost transferați în alte clinici. În afara clinicii a fost amenajat un cort pentru pacienții de urgență.

Personalul spitalului a adus apoi experți în explozivi. Au sosit și pompierii și specialiștii de la serviciul de degajare a munițiilor explozive. Experții au reușit să identifice grenada, care avea aproximativ 20 de centimetri lungime și un diametru de aproximativ șase centimetri. Era o grenadă din Primul Război Mondial, care era un obiect de colecție inofensiv.

OP pentru grenadă în intestin: Senior se descurcă bine

Drept urmare, seniorul a fost operat la abdomen. Grenada a fost îndepărtată cu succes din intestine. Bătrânul de 88 de ani se descurcă bine. Ziarul local nu relatează cum a apărut situația incomodă pentru bărbat.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu