Mama a cinci copii (23) și-a făcut fiica să sufere – amendată

Un copil grav rănit nu a fost dus la medic de mama sa – care a recunoscut greșelile în instanță.

„Ar fi trebuit să merg la doctor cu ea”, a strigat, marți, tiroleanul de 23 de ani, în fața Tribunalului Regional Innsbruck. Remuscarea ei vine cu intarziere: in ciuda nenumaratelor vanatai si a sangerarilor pe fata, a trei coaste rupte si a unei rani grave la tibie, tanara mama a cinci copii nu a mers la spital cu fiica ei, care nu avea nici macar doi ani. „Odată am fost făcută ca fiind isteric într-un tratament anterior și am vrut să evit asta”, a justificat ea.

Judecator „te ia fisoanele pe tot corpul”

Această declarație l-a făcut pe procuror si clatina din cap. „Nu ne putem imagina cu toții durerea pe care a trebuit să o sufere copilul”, a spus pentru „Krone”, procurorul. Judecătorul i-a împărtășit părerea: „Chiar dacă te uiți la pozele cu toate rănile, un fior rece îți curge prin corp”.

„Clienta mea a fost naivă și a lăsat-o pe noul, acum fost partener, să o influențeze negativ”, a încercat avocatul apărării să descrie situația femeii. Ea s-a lăsat convinsă că totul nu era atât de rău.

Nu este clar cine a rănit copilul

Frustant din punctul de vedere al protecției copilului: Cine i-a provocat rănile grave celui mic va rămâne probabil un mister pentru totdeauna. Procedura pentru a face acest lucru a fost întreruptă.

Pentru că și-a neglijat fiica, tânăra de 23 de ani i s-a impus acum – încă neobligatoriu din punct de vedere legal – o amendă pe jumătate condiționată de 1440 de euro.

Daca Mama era de cetatenie straina, copii erau luati de protectia copilului

Erich Mocanu de la organizația AEBS.org a declarat, ca daca acest caz se intampla unui părinte de etnie sau cetățenie străină, pe lângă ca copii erau de mult luați in custodia statului, pedeapsa era cu închisoare. Dovada clara: Discriminarea in plina activitate! Propriile legi încălcate de propriile instituții!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu