Familia perfecta in viziunea Protectiei Copilului din Austria

Fiica (15 ani) a bătut-o pe mama și a amenințat părinții cu un cuțit.

O dispută pe tema țigărilor din Vienna-Hernals a escaladat joi. Se spune că fiica de 15 ani și-a atacat mai întâi mama cu lovituri și pumni, apoi și-a amenințat părinții cu un cuțit.

Pentru că a vrut țigări de la părinți, o tânără de 15 ani și-a atacat mama joi după-amiază la Vienna-Hernals. Ea a atacat-o pe tânăra de 44 de ani cu lovituri și pumni până când a intervenit tatăl ei (56), a informat vineri poliția.

O tânără de 15 ani a amenințat părinții din Vienna-Hernals cu un cuțit pliant

După aceea, se spune că fata și-a amenințat părinții cu un cuțit. Suspectul a fost arestat temporar la Vienna-Hernals. O interdicție de intrare și de apropiere, precum și o interdicție provizorie a armelor au fost emise împotriva tânărului de 15 ani.

În timpul audierii polițiștilor, tânărul de 15 ani a refuzat să depună mărturie și a fost denunțat în libertate.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu