Brigada Antidrog a găsit la traficanți aproximativ un kilogram de "El Tusi", recipiente Eppendorf pentru vânzare stradală, un pistol cu gaz, cuțite și bani. Foto: Poliția

“Cocaină roz” – Poliția găsește pentru prima oară în Germania drogul groazei “El Tusi”

Mannheim (Baden-Württemberg) – Pulberea este colorată în roz, pare inocentă, aproape drăguță. Dar în spatele ei se ascunde un amestec imprevizibil de narcotice sintetice: pentru prima dată, ofițerii brigăzii antidrog au confiscat “cocaina roz” sau “El Tusi”, care provine din America Latină.

În martie, ofițerii din cadrul GER (Grupul comun de investigare a stupefiantelor) au aflat de la procuratura din Mannheim și de la CID din Heidelberg că o nouă substanță a apărut în diferite cluburi și baruri. Aceștia au identificat patru bărbați (19/20/21/26) ca fiind traficanți și i-au ținut sub supraveghere.

Anchetatorii au aflat despre mai multe vânzări către consumatori și despre o tranzacție majoră planificată care presupunea un kilogram de “El Tusi”. Apoi a avut loc confiscarea, când afacerea trebuia să se schimbe pentru peste 10 000 de euro într-o parcare, în jurul orei 17.40, la 3 aprilie. De atunci, traficanții se află în arest preventiv.

Drogul sintetic a apărut în America Latină în urmă cu aproximativ trei ani și este probabil produs în principal în Peru și Panama. Culoarea roz este un truc de marketing al cartelurilor de droguri pentru a populariza noua substanță. Și a avut atât de mult succes încât, potrivit presei columbiene, este mai populară decât cocaina adevărată la festivaluri chiar și în țara de origine a cocainei, în ciuda prețului mai mare.

Compoziția “Pink Cocaine”, care are un efect similar cu cel al LSD și nu conține practic niciodată cocaină, se schimbă în mod constant. Aproape întotdeauna conține ketamină și ecstasy. De asemenea, laboratoarelor de droguri le place să amestece amfetamină, 2C-B, cofeină și ibuprofen. De asemenea, au fost găsite în el metamfetamină cristalină și opioide.

“El Tusi poate duce la halucinații, tahicardie, hipertensiune arterială, supraîncălzire și paralizie respiratorie. Serviciul austriac de consiliere în materie de droguri “Chekit!”, care oferă teste de droguri pentru clubberi: “Vă sfătuim cu tărie să nu consumați pudră roz vândută sub numele de “Tusi”, “Tucibi”, 2C-B, amestec 2C-B sau “Pink Cocaine”!

În capitala Spaniei, Madrid, un băiat de 14 ani a murit în februarie după ce niște prieteni au pus în secret drogul într-o băutură energizantă.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu