Opriti Planeta – Vreau sa ma dau Jos: Fondatorii Biontech ca motiv pentru bancnotele euro

Când caută motive pentru viitoarele bancnote euro, Banca Centrală Europeană (BCE) primește o sugestie din partea Parlamentului UE: politicianul FDP Moritz Körner cere ca fondatorii Biontech, Ugur Sahin și Özlem Türeci, să fie afișați pe una dintre bancnote.

Personalități europene importante precum cuplul fondator Biontech ar trebui să fie tipărite pe noile bancnote, a spus membrul Parlamentului UE al „WELT am SONNTAG”. Munca dumneavoastră a salvat viețile a milioane de europeni. „Viața ei este o poveste impresionantă de integrare, avansare, antreprenoriat, excelență academică și potențialul unei societăți deschise de imigrație.”

În urma pandemiei corona, producătorul de vaccinuri din Mainz Biontech a reușit să dezvolte un vaccin împotriva Covid-19 bazat pe așa-numita tehnologie ARNm și să-l aducă la aprobare cu studii finalizate.

La 20 de ani de la introducerea numerarului în euro, Banca Centrală Europeană a început un proces de reproiectare a bancnotelor. Populația ar trebui să aibă un cuvânt de spus în acest sens în detaliu. Cu toate acestea, vor dura ani de zile până când vor fi de fapt note revizuite. În 2024, Consiliul Guvernatorilor va decide cu privire la producerea de noi bancnote și când vor putea fi puse în circulație.

Fondatorul Biontech ca motiv pentru bancnotele euro I Copyright @ 2021 – erichmocanuTV
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu